Derbide kazanan Fenerbahçe!

Bazı garip garip yorumlar görüyorum, yok işte neymiş Fenerbahçe muhteşem oynamış, Galatasaray'a adım attırmamış, gerçek şampiyonu gördük, en büyük kulübü gördük bilmem ne falan abuk subuk yorumlar. Gülüyorum gerçekten bu yorumlara. Ya sence Galatasaray'ın kendi evinde 1 tane isabetli şutunun olmaması ve rezaletin de rezaleti oynamasının sebebi Fenerbahçe'nin ultra muhteşem oyunu muydu? Ben hemen sebeplerini söyleyeyim, çok basit: Rehavet. Bu kadar net. Yani bunu düşünememek bu kadar zor olmamalı. Daha doğrusu düşünmek değil de taraftarı olduğu takımı övme çabaları bunlar. Sen hangi maçta Galatasaray'ın bu kadar rezil bir oyun oynadığını gördün, 1 tane isabetli şutu olmayan? Yahu bu takım Bayern'e sahayı dar etti, Manu'ya maçı döndürdü. Sen kimsin? Senin takımının ne özelliği var? Son dakika penaltılarla kıytıra kıytıra üst sıralara gelmiş, 10 senedir şampiyon olamayan ve Avrupa'da elle tutulur başarısı olmayan bir takımın taraftarısın. Üzgünüm ama gerçekler bunlar. Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakmalısınız.
 
@Darqx profesyonel maçı rehavet diye yorumlamak da ayrı komedi halı saha maçı mi bu? Son 5 yılda en çok puan toplayan takım kim Fener Manuya gelen 4 giden 5 atıyor sanki iyi bir takım. Bayern desen iki maçta yenildi. Penaltıların hepsi penaltıydi zaten Xabi Alonso yapınca süper hoca Fenerbahçe yapınca şans. Galatasaray'ın hakemle bile Feneri yenemedi. Kopenhag yenemedi. Pragi evinde zar zor yenip deplasmanda 4 yedi. Sonra 12lik yapıp yolladilar.Bayerne Bundesligada Werder Bremende bir yarı iyi oynuyor adamlar dalga geçer gibi yendi 10 dk oynadılar. Okan Buruk hakemler sayesinde burda su an.
 
Temassız geç abi.

Galatasaray Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonu doğru mu? - Ordu Son  Dakika Haberleri - Ordu Yorum Gazetesi - Ordu Haber
 

Geri
Yukarı