Derbide kazanan Fenerbahçe!

@Wlixe king fred djiku barış alper kerem zaten topun oyunda kaldığı bütün sekanslarda hakem gsyi nasıl kazandırırim derdindeydi. Fener gol atmadan önce vara gitmesin diye düdük çaldı. Son dk kırmızı pozisyona faul bile vermedi. Haksız kırmızı tartışmaya açık bile değil hakemin taraf tuttuğu.

İcardi bir maç ceza aldı. İstanbul maçında oynasa ne oynamasa ne alsın bir şey olmaz.
Biz daha hakem belirlendiği gün direkt sosyal medyadan tavrımızı belli ettik ve tepkimizi ortaya koyduk. Arda Kardeşler denen herifin Fenerbahçe'nin adamı olduğunu sağır sultan duydu. Gözünün önünde yapılan faullere, kartlara bakmadığı 1 ton maç var.
İcardi bir maç ceza aldı. İstanbul maçında oynasa ne oynamasa ne alsın bir şey olmaz.
Önemli olan kaç maç ceza aldığı değil, önemli olan ceza almış olması. Yok 1 maç olmuş yok 3 maç almış bana ne? Olmayan şeyden, montaj görüntüden ceza verildiği nerede görülmüş? Ayrıca burada oyuncunun motivasyonu söz konusu.

Bakalım TFF ne yapacak? Çok merak ediyorum. Icardi'ye montaj görüntüden ceza veren; hakemi tehdit eden MHY'a, Trabzon maçında taraftara ağız göz dalan Osayi'ye, taraftara döner tekme atan Batshuayi'ye hiçbir şey yapmayan TFF ne yapacak?


Uyanıyorlar...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Senelerce çekişmeli maçlar yaptığımız rakibimiz Galatasaray, 21-22 sezonunu saymazsak en kötü maçlarından biri oynadı. Fenerin 10 kişi kalmasına ve defansif dizilişte olmasına rağmen GS atak dizilişinde iken bile atakları Fenerbahçe yaptı. İlk maçtan sonra çok daha çekişmeli maç bekliyordum Fenerbahçe önceki maça göre çok daha iyi oynamasına rağmen bence Galatasaray önceki maça göre neredeyse hiç farkı yoktu.

Şunu belirtmek istiyorum ki Fenerbahçe'de Mert Hakan, Galatasaray'da Torreira ve Mertens boş boş yerlerde faul almaya çalıştılar gerçekten derbi zevkinin içine eden bu üç oyuncu olmasa çok daha güzel maç izleyebilirdik.

Galatasaray taraftarı için şunu söyleyebilirim ki(çevremdeki ve sosyal medyada gördüğüm GS taraftarları için) GS taraftarı çok rehavete kapılmıştı. Sanki karşısında Fenerbahçe değil de kötü bir anadolu takımı varmış gibi hisse kapılmışlardı. Derbide ne olur diye sorduğumda veya yorumlara baktığımda Galatasaray taraftarlarının büyük çoğunluğu Galatasaray'ın ezici bir farkla kazanacağını, Fenerbahçelilere sorsam onlar ise maçın çekişmeli olacağını ve kazananı kestiremediklerini söylemişlerdi ki bunlardan biriside bendim.
 
Son düzenleme:
@Wlixe Kadıköy galibiyetinde bayram yapan taraftar kimdi acaba. Oosterwolde de iki maçlık İcardi serüvenin ardından havalandırmak istedi montajlayip algı yapmayın.
Kadıköy galibiyetinde bayram yaptık çünkü biz sizi kalenin içinden atılan kıytırık golle 1-0 değil, şiir gibi atılan gollerle 3-0 yendik.
Ayrıca biz size maçı kazanıp sevindiğiniz için bir şey demiyoruz ki? Galatasaray'ın 1 hafta sonra şampiyon olacağını bile bile niye bu kadar havalara girdiniz diyoruz. Bu maçla beraber şampiyonluğu da alsan amenna, istediğin kadar sevin ama şampiyonluk hala Galatasaray'da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı