Çözüldü Derdimi dinleyecek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teşekkür ederim ilk olarak. Uzun çalışmalarım oldu ama çokca kaybettim. Dalgasına yazmadım yalan değil yani. Saol .

Yapacağın tek şey bu olsun. Yoruma imzamı atarım.

Sabret. 24-25 sonrası hayat değişir derler. Teselli edemiyeceğim çünkü bu teselli edilebilecek birşey değil (veya benim kapasitem yetmiyor).

Sabret. 24-25 sonrası hayat değişir derler. Teselli edemiyeceğim çünkü bu teselli edilebilecek bir şey değil (veya benim kapasitem yetmiyor).

Bana böyle bir şey olsa, evdeki herkesi bile bile birbirine düşürürdüm.

Bu konuda çok iyiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekür ederim cevap gelmez saniyordum bu gece biraz rahatladım teşekkür ediyorum hepinize.

Sakın ama sakın kendine zarar vermeyi düşünme güzel kardeşim benim. Hayatından memnun değilsin ama hayatını bitirme hayatındaki insanları değiştir. Biraz daha büyü sık dişini sonra kimseyi tanıma tek başına kur hayatını. Bu dönemde ailenin seninle olması çok önemlidir ve maalesef bende bu konuda seninle aynıyım. Yaşadıklarını, içinde olduğun ruh halini bilemem elbette ama dayan güzel kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu da bir çözüm .

Aynısını anlattığım y kişisi yapmıştı. Evdeki herkes düşman olmuştu. Sonra benim masumca ses kayıtları var mı diye sormamla anladılar.(Ses kayıtları yokmuş normalde kız bana var ama sen söyleme bana söyledi tek demişti.)

Teşekkürler. 18imde evden çıkıp kendime bir iş bulup bir yerde durmayı planlıyorum. Umarım başarabilirim.

Dünyada iyi insan var mı yoksa benmi bulamıyorum? Bende mi saklanıyorlar? Teşekkürler.

Şimdi sen önce kendi hayatını kurtarmalısın. Yani ileride yapabileceğin bir meslek olmalı. Durumunu anlıyorum, yaşından dolayı bir şey yapamıyorsun. Üzülerek söylüyorum ama, yaşın 18'i geçmediği sürece bu şeylere katlanmak zorundasın. Hayatta daha kötü şeyler yaşayan insanlar var, bunuda biraz gözden geçir. Aile kavramını maalesef öğrenememişler. Buda sözde anne ve baba olan insanların, ailesinden gördüğü eğitim ve terbiye diyebilirim. Hayatta yaptıkları şeylerin cezalarını, kendi dinime göre yorumluyorum, çekecekler. Yaşın ilerledikten sonra, hayata bakış açın değişsin. Yani aklında anne-baba gibi kavramlar kalmasın. Bu kavramlar aklına geldikçe ve ailenin yaptıklarını düşününce, ilerki yaşlarda psikolojik olarak değişirsin. Şimdi kötünün kötüsü var desem, güzel bir örnek olmaz. Allah yardımcın olsun kardeşim, diyeceğim tek şey bu. Umarım hayatına güzel kalpli insanlar girer. Şiddet olmadığı sürece, hayatının belli kısmını ailen ile geçireceksin. Ama şunu unutma, genelleme yaparak söylüyorum insanlar kendini düşünür. Aile bireyi abi, kardeş bile olsa belli bir yerden sonra yaptıkları yardım kesilir. Tabii ki daha çok örnek var bununla ilgili. Yani diyeceğim, sen derslerine bakıp hayatını kurtar. Olgun yaşlara geldiğinde, paranın verdiği düzen ile aile gibi bir kavramı düşünmezsin bile. Hayatında başarılar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…