Şimdi sen önce kendi hayatını kurtarmalısın. Yani ileride yapabileceğin bir meslek olmalı. Durumunu anlıyorum, yaşından dolayı bir şey yapamıyorsun. Üzülerek söylüyorum ama, yaşın 18'i geçmediği sürece bu şeylere katlanmak zorundasın. Hayatta daha kötü şeyler yaşayan insanlar var, bunuda biraz gözden geçir. Aile kavramını maalesef öğrenememişler. Bu da sözde anne ve baba olan insanların, ailesinden gördüğü eğitim ve terbiye diyebilirim. Hayatta yaptıkları şeylerin cezalarını, kendi dinime göre yorumluyorum, çekecekler. Yaşın ilerledikten sonra, hayata bakış açın değişsin. Yani aklında anne-baba gibi kavramlar kalmasın. Bu kavramlar aklına geldikçe ve ailenin yaptıklarını düşününce, ilerki yaşlarda psikolojik olarak değişirsin. Şimdi kötünün kötüsü var desem, güzel bir örnek olmaz. Allah yardımcın olsun kardeşim, diyeceğim tek şey bu. Umarım hayatına güzel kalpli insanlar girer. Şiddet olmadığı sürece, hayatının belli kısmını ailen ile geçireceksin. Ama şunu unutma, genelleme yaparak söylüyorum kendini düşünür. Aile bireyi abi, kardeş bile olsa belli bir yerden sonra yaptıkları yardım kesilir. Tabii ki daha çok örnek var bununla ilgili. Yani diyeceğim, sen derslerine bakıp hayatını kurtar. Olgun yaşlara geldiğinde, paranın verdiği düzen ile aile gibi bir kavramı düşünmezsin bile. Hayatında başarılar diliyorum.