Çözüldü Derdimi dinleyecek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durumu baban olmasada fahişe annene söyleyebilirsin.İnsan içini dökünce rahatlar,ayrıca çok kötü bir hayatın varsa gelecekte beklemediğin çok güzel şeyler olacak EMİNİM.İntihar mintihar falan çok derin konular at aklından onu.Ayrıca psikiyatriste gitmeyi denedin mi? Denemen bile seni bir nebze rahatlatacaktır...
Benim annem öyle olsaydı yüzüne emdiğim sütü tükürür,bela okurdum.

Burda terbiyemden ve aile arasındaki bütün meseleyi buraya taşımak istemediğim için o kadar ile yetindim. Annemin bir sevgilisi olsa ona hayır demem. Ama çıktığı adam yaşlı ve ona hediyeler alıyor. Ve sıkıntı ne biliyor musun? Annemin sevgilisi varken yaşanıyor bu olaylar. Ben asla anneme karşı böyle durum olsa bile kötü davranmadım. Bu arada telefonunu karıştırmadım. Terbiyesizlik olur asla öyle bir şey yapmam. Fakat annem telefonu şarja taktiğında ve benim yanımda taktiğında gözüm kayıyor. Çünkü bildirim geliyor. Hazır olda kalma muhabbetini açıklayayım. Ben onlardan bunu dile getirdim zaten. Yanımda biraz daha tedbirli olur musunuz diye. Genede bana karşı mesajın için teşekkür ederim. Biraz saygısız konuşmuş olabilirim aile konusunda. Daha dikkatli olacağım.

Psikiyatrist halam var. Ama ona da dökülmeye utanıyorum. Annemi sevmiyorlar babamın tarafındakiler.

Halanı halan olarak değil psikiyatrist olarak görmeyi dene burada anlatamadıklarını ona anlat,ama güvenilmez biriyse ben gerçekten devletin veya özel bir hastanenin psikatrist bölümüne en azından terapi için bile görünmeni önermekteyim.<3<3<3

Konuyu okudum dostum...

Sen sakın ola ki birkaç aptal yüzünden kendini üzme. Ekonomik bağımsızlığını kazanmaya bak. Nasıl mutlu olacaksan öyle ol.

Ayrıca kusura bakma ben genel olarak çabuk sinirlenen bir insanım bir anda empatisel duygularım tavan yaptı annenin fahişe veya herhangi bir şey olduğunu söylemek bana düşmez yinede.

Her ne olursa annenin tercihi. Onun için tehlikeli olduğunu düşündüğün bir konu olursa o zaman annen ile paylaşırsın bunu. Onun dışında yine seni ilgilendiren bir durum yok. Her şey düşündüğün gibi olmayabilir.

"Yanımda tedbirli olur musunuz?" demek bile haddi aşmak oluyor. Senin kendi kontrolünü sağlaman gereken bir durum için başkasının kendini kısıtlamasını bekliyorsun. Bu biraz bencillik.

İnsan hayatı hata yaparak geçiyor. Bugün sana çok tuhaf gelen şeyler bir süre sonra öyle gelmeyebilir. Biraz sakin olmak, karşındakini de anlamaya çalışmak işine yarar muhtemelen.

Her insanın derdi kendine büyüktür daha ne dertler var bir bilsen, keşke benim derdimde seninki gibi olsaydı ama değil. Dayanacaksın dayanmak zorundasın, daha küçüksün zamanla aşacaksın üzerinden zaman geçtikçe olgunlaşacak ve olaylara karşı daha dik bir duruş sergileyeceksin. Arkadaşların dediği doğru kendinden başka kimseyi düşünme şuan, kafanada çok takma daha büyük dertleri olanları düşün ve haline şükret. Dini yönden demiyorum insanı yönden şükret.

neden hep bana karşısın? Kötü bir şey istemiyorum sadece yanımda açık saçık kıyafetler giymeyin tarzında. Bencillik olduğunu düşünmüyorum. Bana karşı gelip moralimi bozacak isen yazmamanı rica ediyorum. Annemin tercihi diye "aa anne ne güzel iş bulmuşsun" demiyeceğim. Ve bana ergen 15 yaşındaki biri gibi bakmanı rica ediyorum. Ergenlikte kontrol sağlamak zor. Bunu birçok kişi yaşıyor. Hatta Sosyal'de "mastürbasyonu nasıl bırakırım?" Gibi bir konu bile var. Aklım oturmuş bir birey olsaydım bencillik yapardım. Doğru fakat ergen olan bir çocuğun onlara bu şekilde ricada bulunması normal bir şey bence. Piskolok cümlesini okuyayım sana " çocuğun cinsel hayatını mahfetmeye hakkınız yok. Dikkatli olmalısınız" bunu piskolok halam bir seansında yaşanan durum için kurmuş. Biraz anlayışlı olmanı rica ediyorum. Büyüğümsün genede bana karşı kötü konuşmalarını takmayacağım.
Arkadaşlar moralim düzelsin içimi dökeyim akıl alayım diye konu açtım. Moralimi bozuyorsunuz, teşekkürler. Konu kapanmıştır.

Seni tanımadığım için karşı olma şansım da yok. Gerçekleri kabullenmek yerine, birileri seni "pohpohlasın" istiyorsan bunun hayatını daha iyi yapmayacağını bilmen lazım. Derdini umursamasam buraya yazmazdım doğal olarak. Haklı olmak gerekmiyor ama huzur için anlayışlı olmak şart gibi. Hala sakin olmanın iyi olacağını düşünüyorum.

Pohpohlanmak değil, akıl almak için uğraşıyorum. Başlığımda akıl verecek biri varsa yazsın demişim. Tamam belki bazi konularda saygısız olmuş olabilirim. Kabul ediyorum. Fakat şu aile mevzusunda bunlar benim haddimi neden aşıyor onu merak ediyorum. Cidden merak ediyordum. Bana büyüyüm olarak yardım etmeni isterdim. Annemin bu durumda olması üzücü bir durum. Bak lütfen uzatmayalim. Ben çok hızlı etkilenir aklımdan çıkaramam en küçük şeyi bile. En küçük şeye bile takarım. Konuyu uzatırsam cidden mutsuz olacağım. Tek diyeceğim tamam özür dilerim haddimi aşmış olabilirim. Fakat bana karşı cephe almanı istemiyorum. Pohpohlanmak istemiyorum zaten. Sen benden 2 kat daha fazla hayatı görmüşsün, daha büyüksün ve bundan dolayı daha bilinçlisin. Konuyu uzatmaya gerek yok. Bir şey yaptıysam özür diliyorum. Fakat aklımda kalacak ona üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…