@Onewena hocam şöyle bir durum var, insanlar kendileri istemeden onları değiştiremezsin, çok düşük bir ihtimal o da kendisinin o yönde çabası varsa. Benim gençliğimde yaptığım çok fazla kötülük, hata oldu. Sonradan kendim yaptıklarımla yüzleşince toparlanabildim. Sana tavsiyem mümkün olduğunca onlarla muhatap olma, ama bu asosyal biri olman gerektiği anlamına gelmiyor. Hem okul dışındaki sosyal çevrenle sosyalleşebilirsin, hele ki seninle benzer durumda olanlarla. Ayrıca kullandığın bilgisayar sana yeni boyutların kapısını açabilecek bir anahtar. Yeni şeyler; ne bileyim C# olur, phyton olur, sunucu yönetimi olur, oyun modlama olur hem sana yeni yetenekler katabilecek hem de bu alanda sosyalleşebileceğin aktiviteler. Bu arada hiçbir zaman ailen için üzülme, onlar kendileri bu yolu seçmekteler. Sonuçta hiç tanımadığın biz bile sana şu anki ailenden yakın olabildiysek büyük bir problem var demektir. Bu arada konuyla alakasız ama, Minecraft oynamayı seviyorsan bana mail yoluyla ulaşabilir misin:
colorgraphics2d@gmail.com