Memz çok program açtığından bilgisayar çok ısındı ve mükemmel Toshiba mühendisleri klavyenin altını demir yapmışlar bu yüzden ısı klavyeyi eritti yeni klavye aldım gelsin onla format atıcağım.
Memz çok program açtığından bilgisayar çok ısındı ve mükemmel Toshiba mühendisleri klavyenin altını demir yapmışlar bu yüzden ısı klavyeyi eritti yeni klavye aldım gelsin onla format atıcağım.
Sevdiğim kıza tam açılacaktım en yakın arkadaşımla sevgili oldu. Haftaya MSÜ ve 3 ay sonra YKS var. Sigarayı bırakamıyorum. Çok kiloluyum ve cidden görünüş dışında da sağlık sorunlarım oluşmaya başladı.
Oyunda yatak, bedwars lobisindeki karakterler (teleport olduğumuz) gözükmüyor. Bedwars lobisndeki "bedwars" yazısı ilginç görünüyor.
Not: Bazen olan bir şey ama olduğunda oyun performansım düşüyor.
Allah başka dert vermesin. Bu ne büyük derttir. Şaka bir yana gereksiz insanlarla dolu büyük bir kitlem olacağına az ve öz kitlem olsun daha iyi derim ben.
Allah başka dert vermesin. Bu ne büyük derttir. Şaka bir yana gereksiz insanlarla dolu büyük bir kitlem olacağına az ve öz kitlem olsun daha iyi derim ben.