Memz çok program açtığından bilgisayar çok ısındı ve mükemmel Toshiba mühendisleri klavyenin altını demir yapmışlar bu yüzden ısı klavyeyi eritti yeni klavye aldım gelsin onla format atıcağım.
Umarım virüsü temizleyebilirsiniz geçmiş olsun.
Memz çok program açtığından bilgisayar çok ısındı ve mükemmel Toshiba mühendisleri klavyenin altını demir yapmışlar bu yüzden ısı klavyeyi eritti yeni klavye aldım gelsin onla format atıcağım.
Anlamadım.Sana soy### lazım.
DC sunucumum üyesi az/aktifliği düşük.
Allah başka dert vermesin. Bu ne büyük derttir. Şaka bir yana gereksiz insanlarla dolu büyük bir kitlem olacağına az ve öz kitlem olsun daha iyi derim ben.DC Sunucumum üyesi az/aktifliği düşük.
Ben az insan yerine gereksiz, çok fazla insanları tercih ederim.Allah başka dert vermesin. Bu ne büyük derttir. Şaka bir yana gereksiz insanlarla dolu büyük bir kitlem olacağına az ve öz kitlem olsun daha iyi derim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.