Derdinizi anlatın

18 yaşındayım vücudumu beğenmiyorum birkaç gün sonra 19 olucam leş gibiyim yüzüm ve saçım çok yağlanıyor vücudumda hormonsal sorun var en önemlisi fakirim param olmadığı için evde takılıyorum sıkılıyorum dışarı çıkamıyorum

Çok yalnızım ve kendimden nefret ediyorum. Hayatımda ne bir arkadaşım ne bir kimsem var. Ailem dışında artık hiç kimsem kalmadı. Ailem olsa bile aslında yalnız ruhtayım. Derdimi anlatacağım kimsem tanıdığım yok. Ya forumlarda ya da diğer sanal ortamlardq takılıyorum yalnız hissetmemek için. Akademik başarımdan nefret ediyorum. Hiçbir zaman bir şey başaramadım ne kadar uğraşsam çabalasam bile. Başarı getirsem bile hiçbir zaman gurur duymadılar ailem bile. Hepsi sahte duygularıyla beni kandırdılar. Normal hayatım zaten kötüyken bu durumun da kötü olması bana çok koyuyor. Yeter artık kötü biri, sinirli biri ve bunlar yüzünden etrafa zarar veren biri olmak istemiyorum.

Çok yalnızım ve kendimden nefret ediyorum. Hayatımda ne bir arkadaşım ne bir kimsem var. Ailem dışında artık hiç kimsem kalmadı. Ailem olsa bile aslında yalnız ruhtayım. Derdimi anlatacağım kimsem tanıdığım yok. Ya forumlarda ya da diğer sanal ortamlardq takılıyorum yalnız hissetmemek için. Akademik başarımdan nefret ediyorum. Hiçbir zaman bir şey başaramadım ne kadar uğraşsam çabalasam bile. Başarı getirsem bile hiçbir zaman gurur duymadılar ailem bile. Hepsi sahte duygularıyla beni kandırdılar. Normal hayatım zaten kötüyken bu durumun da kötü olması bana çok koyuyor. Yeter artık kötü biri, sinirli biri ve bunlar yüzünden etrafa zarar veren biri olmak istemiyorum.

Herkes arkadaşım yok diye üzülüyor. Benim hiç yaşıt ve görüştüğüm kuzenim, adam gibi buluşabildiğim hiçbir arkadaşım olmadı. Çünkü Annem eve gelmelerini çok istemiyor. Ama ben mutluyum çünkü kendi ruh halimde takılıyorum. Okuldada Max 5 tane adam gibi arkadaşım vardır.

18 yaşındayım vücudumu beğenmiyorum birkaç gün sonra 19 olacağım leş gibiyim yüzüm ve saçım çok yağlanıyor vücudumda hormonsal sorun var en önemlisi fakirim param olmadığı için evde takılıyorum sıkılıyorum dışarı çıkamıyorum

Doğum günün kutlu olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı