Derece yapmak için kaç saat çalışmalıyım?

Makaleler
49
EKPSS kurslar 20-30 gün civarı sonra açılacak. Ben şimdiden çalışmaya başladım. Temelim yok ve uzun zamandır ders çalışmıyorum. 9 ayımı verip kazanmak istiyorum.

Şimdilik elimden geleni yapıyorum ama soru çözemiyorum. Soru soracak hoca yok. Öyle kalıyor elimde. Kuzenim geçen sene eşit ağırlıktan 90 bine girdi. Bu sene azim etti 5 bine girdi. Bu böyle yapılıyorsa benim de bir şansım olduğunu düşünüyorum.

Şu anlık antrenman yapıyor gibi bir şeyim şimdiden çalışarak. Eylül ayı geldiği zaman EKPSS kurslarına gideceğim. Fakat kaç saat ders çalışma konusu kafamı bulandırıyor. Benim tip psikolojik rahatsızlığı olan kişilerin sınavları ayrı oluyor.

Fullemek gibi bir amacım var. Bunu soyut olarak değil somut olarak olmasını istiyorum. Bunun için neler gerekir? Ders disiplinimi güçlendirmek için kendi çapımda bir şeyler yapıyorum.

Sırf eve kapanıp ders çalışmaktan mı oluyor bu sınavlar? Tabiri caizse imanım kitabım ders mi olacak? 90 binden 5 bine biri geliyorsa hala bir ümidim var.

Şimdilik elimden geleni yapıyorum ama soru çözemiyorum. Soru soracak hoca yok. Öyle kalıyor elimde. Kuzenim geçen sene eşit ağırlıktan 90 bine girdi. Bu sene azim etti 5 bine girdi. Bu böyle yapılıyorsa benim de bir şansım olduğunu düşünüyorum.
Soru sormak için Telegram indirebilirsin. Orada en az 20 tane büyük (10B+ üye) KPSS grubu vardır diye tahmin ediyorum. Oraya resim attığında hemen cevaplıyorlar birileri varsa. 🥰

Düzenli çalışmak önemli ve net bir şey söylemek zor. Sonuçta seni tanımıyor ve bilmiyoruz. Sadece düzenli ve disiplinli çalışmaya çalış. Bir günün bile boş geçmemeli. Az da olsa her gün ders çalışmalısınız.

Soru sormak için Telegram indirebilirsin. Orada en az 20 tane büyük (10B+ üye) KPSS grubu vardır diye tahmin ediyorum. Oraya resim attığında hemen cevaplıyorlar birileri varsa. 🥰
Ayrıca çoğu grup belli saatlerde kendi küçük denemelerini vs. yapıyor, eğer Telegram'ın derinliklerine inmezsen bunlardan ve daha nicelerinden faydalanabilirsin. 🧚

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00