Dergi tasarımı için program önerisi

lyhsteria

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Okuldaki proje kapsamında bir dergi çıkaracağız. Bunun için program lazım. Dergi A3 sayfayı ortadan ikiye katlayarak oluşacak. Dizayn işlemi bittikten sonra direk baskı alabileceğimiz program önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. Okuldaki proje kapsamında bir dergi çıkaracağız. Bunun için program lazım. Dergi A3 sayfayı ortadan ikiye katlayarak oluşacak. Dizayn işlemi bittikten sonra direk baskı alabileceğimiz program önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Adobe Illustrator kullanabilirsiniz. Daha kolay bir şey yapacaksanız Canva gibi basit programlarda kullanabilirsiniz.

Canva ile deneme Premium üyelik alın ordan yapın çok kullanışlı.

Basit bir çalışma olacaksa Office Publisher iş görür. Detaylı iş için Photoshop biliyorsanız kullanın. Pdf olarak kaydedip baskı alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı