Ders 1, kuru tarım ve tanrılar

Tanrılar kimdir, Tanrı nedir Tanrılar kimlerdir, Nasıl tanrı olunur Allah nedir? bütün bunları lisan-i münasiple anlattık.

Bir Tüyo.

Tanrılarla antlaşma yapmak istiyorsan, tanrılarla antlaşmalı bir bankaya gidip mevduat açıyorsun, belli bir limiti var bunu faizden hesap edebiliyorsun o limiti aşınca tanrılarla antlaşma yapmış oluyorsun.

Tanrılar katına dahil olmak istiyorsan da, mevduatın için endeksler var FORBES örneğin en sıkça kullanılanlarıdır bu endekslerden yararlanarak mevduatını ilgili rakama yuvarlıyorsun.

O rakama ulaştığında artık tanrılar katına alınmış oluyorsun.

Bu konuda anlatılmak istenen nedir hocam?

Filmdeki görselleri paylaştım zaten filmdeki görsellere bakınız rahat anlarsınız artık olayı.

Çok doğru sizin açtığınız Liberalizm Neo Liberalizm konusundaki aktörler tanrılardır.

Küreselciler Mezopotamya ve Orta doğu din devlet geleneğinin tanrılarıdır.

Amerika birleşik devletlerindeki tüm masonik mimariler FED bütün o semboller tepeden tırnağa da zaten o sloganlar o flamalar o mimariler?

Yeni dünya düzeni The New World Order Novos ordo seclorum mottoları piramitler gözler dama taşları kabalalar hepsinin muhabbeti bundan ibarettir.

Yeni dünya düzeni dedikleri işte sizin bahsettiğiniz o muhabbetlerdir.

Bunun karşıtı grup Ulusalcılar da Hindistan Çin Rusya gibi ülkelerin yer aldığı Avrasya bloklarındaki temel bunun üstüne yer almaktadır.

O yüzden çokça çatışma halinde zaten, Örneğin Tanrıların savaşı şu an Ukrayna'da devam etmektedir. Ukrayna örneğin Mezopotamya tanrıları Küreselcilerin tarafıdır Rusya'da ulusalcıların malikleri eşitler arası uzlaşı tarafıdır Nomadik.

Uluslar değişse de sistem aynısıdır, küreselciler vs. ulusalcılar sistemi onu diyor.

Son düzenleme:
Güzel bir konuya benziyor umarım Türkçe çevirisi de gelir.
Anladım hocam. Ne zaman yapıyoruz?
İşte vegan olmamak için yeterli bir sebep daha, ne kadar tarım, o kadar sınıfsal köle ihtiyacı ve düşük yoğunluklu yiyecek enerjisi.
Bu konuda anlatılmak istenen nedir hocam?

Evet herkesin derdine derman bir alıntı bırakacağım. Konu sahibini anlamamı sağlayan alıntıdır. Sabırla sonuna kadar okursanız görseller falan netliğe kavuşuyor:

Buradaki DYK Dehşet Yönetim kuramı, SKK sosyal kimlik kuramı, DED doğru eylem davranış EDB ise eylemsel ve davranışsal bozukluklar oluyor.

Seyir yaşam döngü rutinindeki gördükleriniz de, koşullanmalar ve süreçler.

Evet herkesin derdine derman bir alıntı bırakacağım. Konu sahibini anlamamı sağlayan alıntıdır. Sabırla sonuna kadar okursanız görseller falan netliğe kavuşuyor:

Bizim yapmamız gereken bir şey veya takınmamız gereken bir tavır var mı yoksa aynı şekilde devam edelim mi hayatımıza hocam...

Sana kalmış.
İster memur olup averaj hayat yaşamaya bak, ister zekanı kullanarak pastadan pay almaya çalış.
Beyaz yaka daha mantıklı gibi. Girişimci ruhlu arkadaşlara saygım sonsuz ama ben babam, dedem ve geçmişteki bilumum rahmetliler gibi tekdüze basit bir hayat süreceğim...

İfadeler: T21
Beyaz yaka daha mantıklı gibi. Girişimci ruhlu arkadaşlara saygım sonsuz ama ben babam, dedem ve geçmişteki bilumum rahmetliler gibi tekdüze basit bir hayat süreceğim...
Artık beyaz yaka tercih etmek mantıklı olmayacak gibi gözüküyor.
Yapay zeka gelişirken beyaz yakalıları ise elimizin altında tıklayacağımız bir uygulama ile değiştirebiliriz belki.

@just chillin mevzuyu gerçekten anladığının onamını verirse ona benim ne yaptığımı bu husus karşısında açıklayabilirim.

Zaten insanlar gelenek karizmatik düşük algılı otorite figürlerin gütmeleri eşliğiyle liboştan hayatlarını yaşamaya devam etmekteler ve bilişsel kopukluk onlara ezber edilen realitede takılıyorlar.

Hayatınıza devam edebilirsiniz tanrılar katına çıkana kadar ya da sürgünde tanrı düşmüş melek antlaşma yapana kadar da, yani mevduat biriktirip bunu onatana kadar da?

liboştan dünyanın içinde bir normi olarak hareket kabiliyetiniz ne kadar o kadar devam edin yani.

Bizim yapmamız gereken bir şey veya takınmamız gereken bir tavır var mı yoksa aynı şekilde devam edelim mi hayatımıza hocam...

Sana kalmış.
İster memur olup averaj hayat yaşamaya bak, ister zekanı kullanarak pastadan pay almaya çalış.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…