Z kuşağı nasıl güdülür ya da Z kuşağı nasıl şekillenmiştir çobanlar tarafından, Popülist endüstride klasik taktik nedir? Seni översem Seni pekiştirirsem
@just chillin Seni övmezsem pekiştirmezsem ödül ceza arayı kaynat negatifte pekiştirmezsem sen işte böyle RESPOND verirsin.
@T21 bu sağlama senin için,
o yüzden hatırlıyor musun ikinci dersi açınca muhabbeti keseceğim demiştim, kaç gün önceden?
Sosyal faşistler ? Kimler ? Cahitgiller, Erdem sinyalleri çakışlar çakar lamba gibi ama tezat enteresan ki enteresan olmazsa tezat olmuyor artık,
değer eylem tutarsızlığı? hem de insansı misali dibini sıyırmakla
ekmek ilen
Kafam karışıkmış mevzusuna gelelim, kafası karışık olan ben miyim yoksa
Bir gün LGBT bir gün Muhafazakar Bir gün şeriatçı Bir gün laik Bir gün Kemalist Bir gün Hayvan-sever bir gün Feminist bir gün K-POP sever , Bir gün Influencer bir gün Youtuber bir gün GAMER
SOSYAL KİMLİK TÜKETİM ENDÜSTRİSİNDE, yüz milyar tane kimliğin içinde ona buna bozukluk yapan zarar veren hem de en ağırından sizler mi?
Ayrıştırma diyor, Arkadaş ben insanlığın da ötesinden daha insan piyasada yokken takılıyorum,
@telefonunugoster oluyorum.
Millette diyor ki sen
@telefonunugoster değilsin, Sen LGBT düşmanısın sen Hayvan düşmanısın sen Çomarsın sen Faşistsin sen ırkçısın sen şeriatçısın sen şusun busun yüz milyar tane şey sayıyor.
Yüz milyardan bana tetiklenip bana bozukluk yapıyor eylemsel davranışsal.
Kusura bakma ama yeter, beş yaşında çocuktan milyarlarca kuru kalabalık insan sürüsü içinde 80 milyonluk bizim ülke,
Sırf eşim dostum ahbabım kardeşim komşum akrabam kanım canım ciğerimsin diye alttan al alttan al alttan al, sizde
o kadar ilkelsiniz ve o kadar barbar o kadar cahilsiniz ki istismar ediyorsunuz suiistimal ediyorsunuz pekiştireç babında dur pekişeyim diye.
Git çobanların baksın sana tanrılar diye bakarlar da, onların baktığı da bu kadar olur.
Madem kölesiniz o zaman bizde EFENDİLERİNİZ olarak öyle muamele edelim artık, yeter bu fetişisttik muhabbetiniz, yeter bu akli melekeler sıfır deli deli hareketleriniz.
@T21
Biz abileri ablaları olarak bunlara görevimizi yaptık, işte liboşlar böyledir
@T21 bu sosyal kimlik terör yönetimi öyle nemenem bir şeydir ki anne ile çocuk hatta bebek arasındaki bağı bile ayırır ki birinci ikinci üçüncü ... akraba hak getire.
Ondan sonra neye böyleyiz,
o bozuklukları en ağırından eylemsel davranışsal icra eden sensin, yani fail sensin, kötü sensin kötücül sensin.
Kimse seni ömrün sonuna kadar pekiştirmek zorunda değil,
gerçek hayata gözlerini açınca anlarsın.
Not : FRANZ KAFKA dönüşüm kurgu romanını oku dedik sana bu yüzden işte.
İnsanlara bir yere kadar tahammül edebiliyorsun, bende de artık sabır mabır kalmadı.
Bıktım ülkesinden de siyasetinden de vatandaşından da artık tahammülüm kalmadı.
Adam akıllı ücretsiz eğitimden yararlanıp, askerliği yaptıktan sonra topuklarım.
Üstün bir algım olduğunu iddia etmedim zaten. Geçen sorgulama yaptığım için teşekkür eden de sizdiniz? Ne ara böyle algısız biri oldum çıktım? Ama neyse ben algısızım ve reayayım benle tartışmaya değmez o yüzden çok değerli vaktinizi bana ayırıp benle tartışmayınız