telefonunugoster
Centipat
Daha fazla
@just chillin @T21 @Estar Abi @237920
Özetle anlaşılır olması için
Doların üstündeki piramit Maslow Piramit Cast sistemi piramit yani
Not : Dolar tanrıların egemen para birimidir, FED zaten mezopotamya tanrılarına aittir.şimdi girmek istemiyorum bu konulara.
Ders 1, Kuru tarım ve tanrılar konusunun devamıdır
" Bu konu: Tanrılar düşmüş melekler ve sürgündeki tanrılar için açılmıştır, reayadan iseniz konuyu anlayamayabilirsiniz. "
" Anlamadan bana kızma ölmeden mezarım kazma, Allah'ı bulmaya gezme o hakkı bulmaya gezme, Allah benim ben Allah'ım "
" Yüzü aynen bana benzer hem konuşur hem de dinler, bunu göremeyen körler, Allah benim ben Allah'ım "
Feyzullah Çınar, " Allah benim ben Allah'ım türküsü "
@just chillin , seni düşmüş melek yapalım bari.
Ünlü Amerika'da ki İtalyan mafyasının lideri Al Capone bir sözünü ele alalım.
" Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. "
Forbes gibi sayısız endekslerdeki veriler tanrılar meclisindeki tanrıların ne kadar mevduatla tanrılar katında olabileceğini gösterir
Açlık sınırı yoksulluk sınırı gibi endekslerde ne kadar mevduatla sürgünde bir tanrı olunabileceğinin ya da düşmüş melek göstergesidir.
Bankadaki mevduatınızdan elde ettiğiniz faiz geliri yoksulluk sınırının üstündeyse sürgünde bir tanrı ya da düşmüş melek oluyorsunuz.
Liboş diye tabir edilen insanlarda ve liboş toplumlarda, işbu pekiştirme para için de her şey mubah tanrıların hizmetinde ev sahibe köleler olmaya çalışırlar.
Bütün mesele pekiştirme, pekiştireç , Para refah standart ya da standart üstü bir hayat, üstüne kuruludur bütün foya budur.
" İşte tam da buna Amerikan rüyası deniyor, Buna inanmak için uyuyor olmanız gerek. "
Not :
Bunu göremeyen körler Allah benim ben Allah'ım.
Not : Cami bahsini ettiğimiz tanrıların bir mimarisidir.
Özetle anlaşılır olması için
Not : Dolar tanrıların egemen para birimidir, FED zaten mezopotamya tanrılarına aittir.şimdi girmek istemiyorum bu konulara.
Ders 1, Kuru tarım ve tanrılar konusunun devamıdır
" Bu konu: Tanrılar düşmüş melekler ve sürgündeki tanrılar için açılmıştır, reayadan iseniz konuyu anlayamayabilirsiniz. "
" Anlamadan bana kızma ölmeden mezarım kazma, Allah'ı bulmaya gezme o hakkı bulmaya gezme, Allah benim ben Allah'ım "
" Yüzü aynen bana benzer hem konuşur hem de dinler, bunu göremeyen körler, Allah benim ben Allah'ım "
Feyzullah Çınar, " Allah benim ben Allah'ım türküsü "
@just chillin , seni düşmüş melek yapalım bari.
Özetle Harut ile Marut ismindeki iki düşmüş melek, insanlara iyilik yapmaları koşuluyla sihir ve büyü ilmini öğretir.
İnsanlarsa bunu kötülük amacıyla kullanırlar, Sonra da cinnetler geçirirler ve ama aba olurlar yetmiş ikiye ayrılıp dağılırlar lal olurlar.
Harut ile Marut da tabi insanların bu kötülüklerinden nasiplerini alırlar.
islamansiklopedisi.org.tr
İnsanlarsa bunu kötülük amacıyla kullanırlar, Sonra da cinnetler geçirirler ve ama aba olurlar yetmiş ikiye ayrılıp dağılırlar lal olurlar.
Harut ile Marut da tabi insanların bu kötülüklerinden nasiplerini alırlar.
HÂRÛT ve MÂRÛT - TDV İslâm Ansiklopedisi
Kur’ân-ı Kerîm’de adları geçen ve insanlara sihir öğrettiklerine inanılan iki melek.
Ünlü Amerika'da ki İtalyan mafyasının lideri Al Capone bir sözünü ele alalım.
" Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. "
- Tanrılar mimarilerden inşalardan medeni hafızadan bir nevi çiftliklerden yararlanırlar, İlk zamanlardan beridir böyledir, köy kasaba kent şehirler içerisi tüzel varlıklar ve otoriteler üstünden, toplumsal hayatın akışı içerisindeki rutinleri ve pratikleri geliştirirler bir nevi Fabrika, ve insanlar bu fabrikalardan üretilirler.
- Beyaz yakalar mavi yakalar liboşlar bunların tümü fabrikasyon ürünler olmakla birlikte, Beyaz yaka önlük otoriteyi mavi yakaysa hizmetliyi ifade eder, Örneğin doktor beyaz önlük giyer bakkal mavi önlük, hademe mavi önlük giyer hemşire beyaz önlük.
- Tanrıların çiftlikleri işbu şehirlerde kasabalarda kentlerde köylerde, yaşayan Reaya sürüsünün de zaten küçükbaş büyükbaştan farkı yoktur.
Forbes gibi sayısız endekslerdeki veriler tanrılar meclisindeki tanrıların ne kadar mevduatla tanrılar katında olabileceğini gösterir
Açlık sınırı yoksulluk sınırı gibi endekslerde ne kadar mevduatla sürgünde bir tanrı olunabileceğinin ya da düşmüş melek göstergesidir.
Bankadaki mevduatınızdan elde ettiğiniz faiz geliri yoksulluk sınırının üstündeyse sürgünde bir tanrı ya da düşmüş melek oluyorsunuz.
- Mevduatınızın durumuna göre sürgünde tanrılar kasaba köy gibi alanlar da olayların seyrine gelişimine yönelimine müdahale edebilirken yönlendirebilirken tanrılar meclisindeki tanrılar şehirleri ülkeleri metropolleri güderler.
- Forbes milyarderlerinin haricinde asıl olanlar lakin hiçbir listede gözükmeyenlerde Dünyayı güderler, ki bunların mevduat miktarları Trilyonlarca dolardır.
- Beyaz yaka Mavi yaka da el ele örgütlü şekilde oldukça da organize tanrıların ayak işlerini yaparlar, karşılığı pekiştirme alırlar.
Liboş diye tabir edilen insanlarda ve liboş toplumlarda, işbu pekiştirme para için de her şey mubah tanrıların hizmetinde ev sahibe köleler olmaya çalışırlar.
Bütün mesele pekiştirme, pekiştireç , Para refah standart ya da standart üstü bir hayat, üstüne kuruludur bütün foya budur.
" İşte tam da buna Amerikan rüyası deniyor, Buna inanmak için uyuyor olmanız gerek. "
Not :
Bunu göremeyen körler Allah benim ben Allah'ım.
Not : Cami bahsini ettiğimiz tanrıların bir mimarisidir.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: