Ders 2, Tanrıların çalışma prensibi

Hocam güncel siyaset harici(birtakım ekonomik tahminler de var kısa ama onun için paylaşmıyorum), şöyle bir video bırakayım bu konuya dair çok genel olarak nasıl düşündüğümle alakalı(video yeni paylaşılmış, iyi de denk gelmiş.). Çeşitli konular yer alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya ufak da olsa katkım olsun, video atıyorum tabi ama bunları burada konuşulduğu gibi yazamam, ondan yani.

Son düzenleme:
@T21 önemli not yanlış anlaşılmasın eskilerin amele birliği değildir, yada bizlerin bildiği amelelerden değildirler, dönemin zanaatkarları duvar ustaları falandır, ilkin olaylar böyle gelişir de dediğim gibi amele birliğinden çok meslek odası minvalindedir, Amele uğramaz oraya.

Vergi iadesi zarflarını hatırlıyorum ben koca kahverengi zarflar içini doldurursun maviden tükenmez kalem, bunun bir de insan üstünde yarattığı sinirsel bir etki var, bisiklet kullanmak gibi bisiklete dokunmak gibi, yani demem o ki bir bilinç farkındalık yaratıyor böyle şeyler de.

Örneğin dün ben liber masonlar yani freemasons ve liberalizm meşrutiyetçi anayasal monarşi kısmından falan bahsettim, benim muhabbet çok daha farklı maalesef not bu arada masonlar var arkadaşlar çünkü bir tanesiyle iş yaptım ben. Havaya iş yapmadığıma göre, adam loca mensubuydu.

Onu bile ben anlatamıyorum ısrarla millet şu komploya kayıyor falan, yani bu sözüm ona batılı kisvesi altındaki gençlerin cahilliği çok irrite ediyor insanı.

Not iş yaptığım mason arkadaşın, ajansı vardı yazılım işi yapmıştım.

Arkadaşın misal kayıtlı olduğu locanın sitesi de var misal, HKEMBL | Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası

Bakın bu da bir video, O kadar cahil ki bu batılı kisvesi altındaki gençler onu bile anlatamıyoruz videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

@T21 bu arada gerçekten de sende gördün, şimdi söyle bana sence dediğim kadar da cahil değiller mi şimdi adlarını anmayalım tetiklenirler ? Not arkadaşın üyesi olduğu loca Osmanlı erken dönem loncalardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Herkesin gündemi aynı değil, birisini tanımadan "cahil" sıfatını yapıştırmayı doğru bulmuyorum.
Masonlar olabilir, yarın yine farklı kimlikler-dinler-inanışlar olabilir ama bu tür ıvır zıvır şeyler var olmaya ve türemeye devam edecek.
Bu olgular yüzünden sayfalarca tartışarak insanları ezmenin manası var mıydı ki?

Ezilmeleri gerekiyor yeter artık, cahil sıfatını da suratlarında taşısınlar ki hak ettikleri muamelelerden artık akıllansınlar, Antik Roma pratiklerinden Stadyum entropi boşalmaları günümüz pratiği Stadyum Futbol muhabbetinde bilmem kaç tane kısa donlu herif bir meşini iki direkten geçirecek diye Ronaldo Messi muhabbeti beni ilgilendirmeyebilir, zararları da tolere edilebilir.

Lakin insanların hayatlarını ve şu kısacık ömürlerinde yaşayacağı hayatta kaliteyi etkileyen en özeninden dikkatli olunacak mevzularda.

Sırf parlamak istiyorum irade koyayım grup içi pekiştirsinler diye saçma saçma hareketlere girişirlerse artık yeter yani kulaklarından çivileyip onları duvara bile asarım valla.

Çocuksa ergense ergenliğini çocukluğunun farkına varsın önce, bilmedikleri konular hakkında çok ahkam kesiyorlar.

Farzı misal çocuğun var on yaşlarında falan, senin de bankada paran var. Baba sen cahilsin gel bununla alt coin alalım dedi, sen cahilsin baba bir şey bilmezsin sen biz gençler çok akıllıyız Z kuşağı O YEH falan dedi, Ağladı zırladı kendini yerlere attı apartmanı falan ayağa kaldırdı.

Sende aman kırılmasın dedin bankada ki bütün paranla Alt coin aldın ondan sonra da alt coin nanay oldu aldığın şirkette kaçtı gitti, dımdızlak kaldın diyelim.

İşte Türkiye bu. Aklı fikri olmayan beş on yaşında veletler ekonomi profesöründen ordinaryüs profesörden kendilerini bir halt zannederek güdülüyorlar.

Şey de edebilirsin en azından şükür Parayı Youtuber'a gömmedi yada Gamer'a falan.

Çocuksa ergense ergenliğini çocukluğunun farkına varsın önce, bilmedikleri konular hakkında çok ahkam kesiyorlar.
Bizim millete ne anlatsan boş, insanlar anlamak istemiyorlar ve burnunun dikine gidiyorlar.
Lakin insanların hayatlarını ve şu kısacık ömürlerinde yaşayacağı hayatta kaliteyi etkileyen en özeninden dikkatli olunacak mevzularda.
Bizim milletimize anlatsan ne olacak bunları?
Kaç yıl geçti hâlâ bir cacık değişmedi ülkede, adam geçmişte de soğan-ekmek yemeye razıydı şimdi de razı. Kendilerine değer vermiyorlar, insan yerine koymuyorlar ve karşısındakini de yerin dibine sokmak istiyorlar.

@T21 @Estar Abi

İşte gördüğünüz olgusal olarak gözlemlediğiniz o profilde insan müsveddeleri, günümüzün Z kuşağı ipimde kuşamıydı, İşte başından daha siz terbiye etmeyince yetişkinlikte kırklı yaşlarda da böyle beş / dört / on yaşlarında çocuklar oluyorlar ki, kırka merdiven dayamış elliyi altmışı geçmiş yaşlısı da hak getire.

@T21 Çok mu faşist bu dünya çok mu faşist zorba bu ülkeler de çocuklara üzerine taşınır taşınmaz varlık bulundurma hakkı hat açma hakkı banka da mevduat ve kredi hakkı oy kullanma hakkı falan vermiyor, Vay faşizanlar var.

@Estar Abi Çünkü 18 yaş sınırlaması, ebeveyn gözetimi çocukların sinirsel olgunluk yok doyum yok haliyle de bu yüzden bu haklar sınırlanıyor.

Aynı şekilde aklı melekesi muhakeme sıfır kurul heyet psikiyatrik hasta müşahede tıkılması gereken bunların artık büyümüş versiyonlarına gelince?

Az bile yaptım valla, sen şu psikolojik destek alman lazım bir psikoloğa görünmen gerekiyor minvalinde Z kuşağı psikiyatri hastalarının neden buna eğilim gösterdiğini biliyor musun?

@T21 Çünkü Rosenhann deneyi sonuçlarında psikiyatri hastaları akli melekeleri olanları ayırt edebilirken psikiyatristlerin ve psikologların melekesi olmayanları ayırt etmede sınıfta kalmaları üzerine,

Bütün bu sosyal medya bütün bu gençlik kültürü tam bir bozukluk en ağırından travma olduğundan dolayı, gençliğe bu bozukluklar normal geliyor yani Z kuşağına psikolojik bozukluklar normal psikolojik düzenlikler de anormal geliyor.

Şöyle anlatmak gerekirse, Atıyorum bir sadistlik yapmak bundan da övüntü duymak Z kuşağı için gayet normal olağan olması gereken bir davranış eğilimi görülürken? + Erdem sinyaliyle desteklenirken.

Tam tersi mevzuda bu sefer psikiyatriye gitmen gerek psikoloğa gitmen gerek minvalinde algısı oluşuyor.

Yani Z kuşağının bilişsel kopukluk artık resmen sanal bir dünyada yaşıyorlar gerçekle bağları tümden gitmiş yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…