Ders çalışacak yer önerisi

tongyabgukagan

Hectopat
Evde ne olursa olsun ders yapamıyorum az önce konu açmıştım gece yapsam diye bu sefer asosyal olurum. Kütüphaneye gidiyorum 30 kişilik sıra oluyor yani kağıtta sıra adını numaranı yaziyorsun arıyorlar o da uzun sürüyor şaka gibi ya sessiz sakin ders yapmak istiyorum yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde sabah 8 akşam 12 okul olursa ikindi 5 akşam 12 çalışıyordum a sosyal olmakla ne alakası var anlamadım gir odana çalış işde bu kadar yani.

Evde sabah 8 akşam 12 okul olursa ikindi 5 akşam 12 çalışıyordum a sosyal olmakla ne alakası var anlamadım gir odana çalış işde bu kadar yani.
Gece 12 sabah 8 çalışmaktan mi bahsediyorsun bende öyle yapıyordum tam şu şekilde:
Uyku: Akşam 8 gece 12
Ders : Gece 12 sabah 7(aralıklı yani 7 saat çalışmıyorum tabii)
Okul: Sabah 7 ikindi 4
Bunu uygulasam mı tekrar?

Eğer ders çalışacak iyi bir mekan arıyorsan mezarlığa git hem ölülerine dua edersin hem de orada kimse olmuyor vallahi dalga geçmek için söylemedim gerçekten en sessiz yer mezarlık tek bayramda kalabalık oluyor ya da ses oluyor.

Hocam bu soğukta ışık olmayan mezarlıkta mı çalışsın? Bir de dalga geçmek için söylemedim demişsiniz.

Gece 12 sabah 8 çalışmaktan mi bahsediyorsun bende öyle yapıyordum tam şu şekilde:
Uyku: Akşam 8 gece 12
Ders : Gece 12 sabah 7(aralıklı yani 7 saat çalışmıyorum tabii)
Okul: Sabah 7 ikindi 4
Bunu uygulasam mı tekrar?
Yok normal sabah 8 de başla okul yoksa sana hangi süre uygunsa o zamana kadar. Okul olursa da okuldan geldikten sonra 1 saat falan dinlen geceye kadar çalış sonra yatarsın. Ben böyle yapıyordum.

Çevrenizde çalışacak kafe falan varsa bir çay alın, çalışın.

Yok normal sabah 8 de başla okul yoksa sana hangi süre uygunsa o zamana kadar. Okul olursa da okuldan geldikten sonra 1 saat falan dinlen geceye kadar çalış sonra yatarsın. Ben böyle yapıyordum.
Onu yapsam keşke ama ailem evde ses yapıyor onu geçtim abim ses yapıyor .
Çevrenizde çalışacak kafe falan varsa bir çay alın, çalışın.

Kafede hiç çalışmadım nasıl oluyor 10.sinifim ben

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı