Ders çalışamama sorunu

KamplMizanin

Hectopat
Bu huyum yüzünden 2 tane üniversite sınavından eli boş ayrıldım. İlk sınavda pek umursamadım, ondan üzülmemiştim. İkinci sınavda yine de çabaladım, oturdum ama ders çalışma alışkanlığım olmadığı için ter içinde kalktım. Hem anlayamadığım için hem de kendime çok güvenmiyorum. İyi bir sıralama, iyi bir puan kendime yakıştıramıyorum açıkçası ama bu içimdeki aşkı da kesip atamıyorum. İki arada bir derede kaldım diyebilirim. :( Sizce psikolojik anlamda yardım alınır mı yoksa kendi kendime yenebilir miyim? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Odaklanma problemi yaşıyorsan bu konuda profesyonel yardım bakınabilirsin. Ciddi bir sıkıntıdır bir işe odaklanamayıp saatlerce verimli çalışamamak.
Hayatta başarılı olmanın altın anahtarı üniversite okumak diye bir koşulda yoktur. İnsanlar, birilerini yanında işe girip işi çözdükten sonra bir kaç defa düşüp kalkıp(bazen bir çok defa)kendi işlerini kurup başarılı olabiliyorlar. Bunun sayılamayacak kadar yolu yöntemi bulunur.
Ne istediğinden eminsen, ikinci sorun sadece''Nasıl?''olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı