Ders çalışamama

1.dönem 57 şu an ilk sınavlardan 27 ben liseye geçtiğimden beri naptığımı bilmiyorum.

Kanka Allah kahretsin bu liseyi ne arkadaşım var dersler bu zamana kadar iyiydi bir tek de vallahi anlamıyor hocalar çöp okul çöp sınıftakiler çöp hiç kimsem yok yıllardır kendi kendime konuşuyorum arada harbiden şaka yapmıyorum.

Sevdiğin dersi çalışmakla başla. Plan program falan yapma başta canın ne istiyorsa ona çalış. Motivasyonu da kendinde bulman lazım artık. Çalışmak istediğin iş mi motivasyonun olur, okumak istediğin okul mu motivasyonun olur bilemem.
Hem şöyle düşün sınavlara az süre kaldı sanırım. Sınavları atlattığın zaman bütün vaktin boş olacak. Kısa süre dişini sıktığın zaman geriye dönüp baktığında pişmanlık yaşamayacaksın.

Son olarak Reels izlemeyi, tiktok izlemeyi kısıtlandırın. Çok zararlı odaklanma konusunda.
Teşekkür ederim tavsiye için

Bende çalışamıyorum bu siyaset illeti yüzünden.
Evet seçim de çok dikkat dağıtıyor :(

Kanka Allah kahretsin bu liseyi ne arkadaşım var dersler bu zamana kadar iyiydi bir tek de vallahi anlamıyor hocalar çöp okul çöp sınıftakiler çöp hiç kimsem yok yıllardır kendi kendime konuşuyorum arada harbiden şaka yapmıyorum.
Ben de öyleyim, liseye geçtikten sonra arkadaşsız kaldım

Telefonu, bilgisayarı falan her şeyi kaldırın. Ailenize verin ya da.
Belirttiğim gibi, telefon olsun ya da olmasın, odaklanamıyorum derse

Technopat Haberler

Geri
Yukarı