1.dönem 57 şu an ilk sınavlardan 27 ben liseye geçtiğimden beri naptığımı bilmiyorum.
Teşekkür ederim tavsiye içinSevdiğin dersi çalışmakla başla. Plan program falan yapma başta canın ne istiyorsa ona çalış. Motivasyonu da kendinde bulman lazım artık. Çalışmak istediğin iş mi motivasyonun olur, okumak istediğin okul mu motivasyonun olur bilemem.
Hem şöyle düşün sınavlara az süre kaldı sanırım. Sınavları atlattığın zaman bütün vaktin boş olacak. Kısa süre dişini sıktığın zaman geriye dönüp baktığında pişmanlık yaşamayacaksın.
Son olarak Reels izlemeyi, tiktok izlemeyi kısıtlandırın. Çok zararlı odaklanma konusunda.
Evet seçim de çok dikkat dağıtıyorBende çalışamıyorum bu siyaset illeti yüzünden.
Ben de öyleyim, liseye geçtikten sonra arkadaşsız kaldımKanka Allah kahretsin bu liseyi ne arkadaşım var dersler bu zamana kadar iyiydi bir tek de vallahi anlamıyor hocalar çöp okul çöp sınıftakiler çöp hiç kimsem yok yıllardır kendi kendime konuşuyorum arada harbiden şaka yapmıyorum.
Belirttiğim gibi, telefon olsun ya da olmasın, odaklanamıyorum derseTelefonu, bilgisayarı falan her şeyi kaldırın. Ailenize verin ya da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.