Ders çalışamıyorum

mehdikayıtmaz

Decapat
Daha fazla  
Dostlar 10. sınıfa gidiyorum yarın sınavım var, düşük alacağım biliyorum çalışmam gerekiyor ama çalışamıyorum, içimde gram istek yok, ilk sınavdan da 55 aldım geçmem zor bir ihtimal, ne yapacağımı bilmiyorum, ders çalışsam maksimum 2 dk sürüyor.

Dostlar 10. sınıfa gidiyorum yarın sınavım var, düşük alacağım biliyorum çalışmam gerekiyor ama çalışamıyorum, içimde gram istek yok, ilk sınavdan da 55 aldım geçmem zor bir ihtimal, ne yapacağımı bilmiyorum, ders çalışsam maksimum 2 dk sürüyor.
Ekran süreni azaltmaya çalış ne biliyim fosforlu kalemler al doğru olunca onlarla tik at ilgini oraya çek.

Zaten kimse zevk alarak çalışmıyor fakat; bu 2 dk'lık süreyi arttırmak için yapabileceğin birkaç temel şey var: arkadan video/müzik açmak, ders çalışırken konudaki bilgilerle dalga geçerek öğrenmek gibi.

Marketlerde hayatının sonunda kadar kasiyer olmak istemiyorsan ders çalışmalısın. Bu şekilde kendini motive edebilirsin.

Sen çalış çalışabildiğin kadar en kötü sözlülerle kurtarırsın o dersi. Çalışmayı denemek, hiç çalışmamaktan iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı