Merhaba bu sene YKS ve YDT'ye gireceğim. Çok sıkı çalışıyorum arada mola da veriyorum. Sorum şu, günde 3-4 saat boş vaktim oluyor kendime ayırmak için. Bu boş zamanda neler yapılabilir faydalı ve sağlıklı? Hobi vb şeyler de olabilir.
Merhaba bu sene YKS ve YDT'ye gireceğim. Çok sıkı çalışıyorum arada mola da veriyorum. Sorum şu, günde 3-4 saat boş vaktim oluyor kendime ayırmak için. Bu boş zamanda neler yapılabilir faydalı ve sağlıklı? Hobi vb şeyler de olabilir.
Resim çiz, model yapabilirsin, sağlıklı ve risksiz olsun diyorsan yüzebilirsin veya bisiklet sürebilirsin. Ben bu dediklerimin yanında bir de novel okurdum o zamanlar
Resim çiz, model yapabilirsin, sağlıklı ve risksiz olsun diyorsan yüzebilirsin veya bisiklet sürebilirsin. Ben bu dediklerimin yanında bir de novel okurdum o zamanlar
3 Ay çiz sen sonra dersin ben neymişim böyle En başta herkes kötüdür gittikçe zevk almaya başlarsın resimde önemli olan süreklilik, diyorsan şevkim kaçıyor ben kopya çekerek başlamıştım resme bu da bir yöntem hem yetenek de gerekmiyor.
3 ay çiz sen sonra dersin ben neymişim böyle en başta herkes kötüdür gittikçe zevk almaya başlarsın resimde önemli olan süreklilik, diyorsan şevkim kaçıyor ben kopya çekerek başlamıştım resme bu da bir yöntem hem yetenek de gerekmiyor.
Aslında şöyle yapıyordum hocam boş derslerde ev filan çiziyordum fakat evde olunca yapasım gelmiyor gibi. Kötü çizecekmişim gibi hissediyorum. Mesela birkaç defa da Counter-Strike mapleri çiziyordum. Hoşlandığım kız da karakalemle çok içli dışlı. Portresini çizip göndermek istiyorum ama hiç benzemiyor.