Ders çalışılmayan zamanı değerlendirmek

Aslında şöyle yapıyordum hocam boş derslerde ev filan çiziyordum fakat evde olunca yapasım gelmiyor gibi. Kötü çizecekmişim gibi hissediyorum. Mesela birkaç defa da Counter-Strike mapleri çiziyordum. Hoşlandığım kız da karakalemle çok içli dışlı. Portresini çizip göndermek istiyorum ama hiç benzemiyor.
Sevdiğin şeyleri çizersen daha şevkli olursun tabi ortam da önemli mesela kendine ait odan yoksa vs. çizesi gelmez insanın, instagramdan falan çizim kanallarını takip et oralarda çok şey öğrenirsin ve gördükçe yapasın gelir. Mesela portre çizmek istiyormuşsun bir sürü portre çizim öğrenme videosu var iki üç tanesini izle beğendiğin teknikle çiz kızın portresini gittikçe daha güzel çizersin :) Sınava da az kaldı ha benim de kardeşim girecek kolay gelsin şimdiden hedef nere ?

Sevdiğin şeyleri çizersen daha şevkli olursun tabii ortam da önemli mesela kendine ait odan yoksa vs. çizesi gelmez insanın, Instagram'dan falan çizim kanallarını takip et oralarda çok şey öğrenirsin ve gördükçe yapasın gelir. Mesela portre çizmek istiyormuşsun bir sürü portre çizim öğrenme videosu var iki üç tanesini izle beğendiğin teknikle çiz kızın portresini gittikçe daha güzel çizersin :) sınava da az kaldı ha benim de kardeşim girecek kolay gelsin şimdiden hedef nere?

Eskişehir Anadolu üniversitesi, İngilizce öğretmenliği hocam kardeşinize başarılar umarım dilediği yeri tutturabilir. Çok teşekkür ederim ayrıca tavsiyeleriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı