Daha geçen hafta yaptığım soruların aynısını bu hafta yapamıyorum. Tıkandım iyice ne yapacağımı bilmiyorum son 46 gün kaldı bırakmamam lazım ama tıkandım ne yapabileceğimi bilemiyorum. Konu işliyorum sorularını çözemiyorum normalde akşam konu baktığımda okulda rahatlıkla çözüyordum 1 2 hafta geçse bile çözüyordum ama şu an çözemiyorum. Tıkandım. Zamanla geçer mi? Bir şey yapmam lazım mı? Elimden geleni yapıyorum.
Hangi sınav. Kanka ayrıca zaten az kalmış salma kendini ama bir günü hiçbir şey yapmadan geçir ama telefon tabletle değil. Ekrandan uzak arkadaşlarınla takıl.
Hangi sınav. Kanka ayrıca zaten az kalmış salma kendini ama bir günü hiçbir şey yapmadan geçir ama telefon tabletle değil. Ekrandan uzak arkadaşlarınla takıl.
TYT sınavı. Ben arkadaşlarımla ekranda oyun oynuyoruz onun harici buluşmuyoruz maalesef sınava az kaldı ve en yüksek 410k yaptım oda kolaydı herhalde deneme sınavı genellikle 328 puanlardayım yani 600k civarı ve yetmiyor maalesef yani gerekli olan netlere ulaşamadım daha. Daha fazla çalışmam lazım ama tıkandım iyice ne yapacağımı bilmiyorum.