Katalonyayaslm
Centipat
Bu durumu nasıl aşabilirim? Sınavı kazanmak istiyorum ama isteksizlik var üzerimde nedense.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumu nasıl aşabilirim? Sınavı kazanmak istiyorum ama isteksizlik var üzerimde nedense.
Sınava 1 ay kala mi açıyorsun bu konuyu?
Kendine bir motivasyon kaynağı bulmalısın bence. Kendini bir şey üzerinden motive ederek heveslenirsin de.
1 2 hafta tekstilde falan çalışsın anlar o zaman ders çalışmanın ne olduğunu.
Belki adamın sınav senesi bu sene değil, belki şimdiye kadar çalıştı son günlerde motivasyon eksikliği yaşıyor bi ton durum var hemen peşin hüküm veriyorsunuz. Zıplamayın arkadaşım hemen birini rencide etmek için.Sınava 1 ay kala mi açıyorsun bu konuyu?
Hayallerini düşün ben bu şekilde çalışıyorum hep. Ne zaman bıkkınlık gelse tavana bakıyorum bi 5 dk hayal kuruyorum devamı geliyor. Şu videodaki lafa sonsuz katılıyorum. Motivasyonla hiçbir iş yürümez. Ya yapacaksın ya yapmayacaksın. Kimse seve seve çalışmıyor zaten.Bu durumu nasıl aşabilirim? Sınavı kazanmak istiyorum ama isteksizlik var üzerimde nedense.
Diploma ehliyet ekmek aş demek.İnternet ders uyku zaman ayarlı olmalı istek gelir.Bu durumu nasıl aşabilirim? Sınavı kazanmak istiyorum ama isteksizlik var üzerimde nedense.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.