Ders çalışma isteğim pandemiden sonra kalmadı

Bu yıl LGS'ye hazırlanıyorum ve pandemiden önce günde 270 280 soru çözüyor denemelerde 480-490 alıyorudum. Pandemi başladığından beri hem deneme netlerim hem de çözdüğüm soru sayısı düştü. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Sizce ders çalışma isteğimi nasıl geri getirebilirim?

Pandemiden önce nasıl LGS çalışıyordunuz 7. sınıf değil miydiniz.

Hocam kimsenin kalmadı nerdeyse. Ama bu devirde çalışmadan bir şey olmuyor maalesef. :(

Pandemi öncesi dediğim 1 haftalık tatilden önce en azından 2 gün okula 4 gün dershaneye gidiyordum.

Anladım 480 490 iyi puanlar ders çalışma isteği kimsenin yok şu dönemde sizinle sınava gircekler de dahil. Hedefiniz için zorlayıp çalışmanız lazım.

Anladım 480 490 iyi puanlar ders çalışma isteği kimsenin yok şu dönemde sizinle sınava gircekler de dahil. Hedefiniz için zorlayıp çalışmanız lazım.
Hocam 200 300'e düşün soru çözerken bende öyle yaptım pandemide son 1 ay kalana kadar dediğimi yap son ay full deneme bunları yaptım bu yıl LGS'de iyi sonuç getirdim. Hocam herkes sizinle aynı durumu yaşıyor yılmayın çalışmaya devam edin. 400-500 soru gereksiz bir ara bende o kadar çözdüm beyin almaz onu bir zamandan sonra. Ben 480 500 soru çözüyorsunuz zannettim.:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı