erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 28 Ekim 2020 #1 Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı?
Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Ekim 2020 #2 Evet. Mı ayrı.
KS KS erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 28 Ekim 2020 #3 Kemânkeş- dedi: Evet. Mı ayrı. Genişletmek için tıkla... Hata ile birleşik yazmışım. Affedin .
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #4 Oynanır ama en fazla 20 dk oynanmazsa aklın oyunda kalır ders çalışamazsın.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 28 Ekim 2020 #5 erenkrgloglu dedi: Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynama. Oyun oynamak beyini bulandırır. Bu yüzden verimsiz olur.
erenkrgloglu dedi: Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynama. Oyun oynamak beyini bulandırır. Bu yüzden verimsiz olur.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ekim 2020 #6 erenkrgloglu dedi: Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Ben arada kaldığım için ikisi birden demek isterdim. Oyun yarıda kalırsa ya da hikaye sürüklerse oynanmamalı.
erenkrgloglu dedi: Çıldıracağım. Ders çalışıyorum. Fakat ders çalışmadan önce oyun oynasam ne olur diye düşünüyorum. Sizce ders çalışmadan önce oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Ben arada kaldığım için ikisi birden demek isterdim. Oyun yarıda kalırsa ya da hikaye sürüklerse oynanmamalı.