Ders çalışmak için 15.000TL'ye tablet önerisi

Hadi diyelim ekosistem özellikleri boş, bu fiyata iPad 11 mi alacak? 18k ya S9 gibi geçen senenin amiral gemisi tableti varken iPad 11 almak saçma.

İlk mesajı okursan 11. nesil Air 11 olduğunu anlayabilirsin ki zaten hafızasından dolayı alınmaması gerektiğini belirttim yoksa S9'dan daha uzun bir kullanım süresi sunacaktır, dediğim gibi bir tablet karşılaştırması değil yazdığınıza karşılık olarak yazdım.
iPad 11 de orijinal kalemle beraber gelse almak mantıklı hale gelir.
20k bütçesi olsa ve içerik tüketmek amaçlı bir tablet istese ilk önereceğim cihazlardan birisi S9 olurdu.

İlk mesajı okursan 11. nesil Air 11 olduğunu anlayabilirsin ki zaten hafızasından dolayı alınmaması gerektiğini belirttim yoksa S9'dan daha uzun bir kullanım süresi sunacaktır, dediğim gibi bir tablet karşılaştırması değil yazdığınıza karşılık olarak yazdım.
iPad 11 de orijinal kalemle beraber gelse almak mantıklı hale gelir.

Doğru.

S9 FE alınır. Huawei de GBox Aurora MicroG kullanıyorsun. Açıkçası bir zorluk çekmedim. Kendim MatePad 11.5 kullanıyorum. Yakında kalemini de alacağım. Kalemiyle 9K ya geliyor.
Tavsiyem 17k ya S9 alman.

iPad iPhone telefon yoksa alınmaz. Huawei tabletlerde iyidir?
"Huawei tabletlerde iyidir." çok boş bir argüman gerçekten. Kullandın mı? Ben kullandım. Adam akıllı not tutacak uygulama bile yok huawei cihazlarda. Not uygulamaları stabil değil buglar dolu kalem fonksiyonları düzgün çalışmıyor. Donanım olarak "sözde" dolu cihazlara yazılım desteği olmayınca işe yaramıyorlar maalesef. Telefonum Redmi Note 10 Pro, iPad Pro M2 11" cihazımla da size selamlarımı iletiyorum bu arada. M5 çıkınca M5 versiyona güncelleyeceğim. Ekosistemmiş zartmış zurtmuş dosya paylaşımı konusunda iCloud ve Thunderbolt portları fazlasıyla fazlasıyla yeterli.

Konu not tutmak ve ders çalışmak hatırlatırım. Yoksa huawei cihazların ekranlarının premium olduğunun herkes farkındadır. İhtiyaca yönelik biçimde iPad kesinlikle nokta atışı ancak bütçeniz yoksa Samsung diye belirttim zaten. Huaweiden uzak durun eğitim için berbat durumda Huawei.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı