Ders çalışmak için 20 bin TL altı tablet önerileri

Burakmeng

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi, ana amacım ders çalışmak olacak yani ekran biraz büyük olsa ve kalemi olsa çok daha iyi olur. Klavye olması pek önemli değil. Pek oyun oynayacağımı sanmıyorum anca küçük dandik oyunlar oynarım belki ama film izlerim. Bir de beni 4-5 yıl götürürse çok iyi olur. Normalde aklımda Xiaomi Pad 7, Huawei MatePad 11.5, Honor Pad V9 vardı ama hangisi daha mantıklı anlayamadım. Epeyden bakıyorum arada ama Pad 7'nin yorumlarına bakınca Honor öneriyorlar, Honor'un yorumlarına bakınca Huawei öneriyorlar, kısır döngüye girdim açıkçası. Böyle çok göz yormayacak, kalemle yazı yazarken falan kalemi değil de parmağı algılayıp kafayı yemeyecek bir de depolama kapasitesi fazla olacak (256 GB falan) tablet önerisi olan var mıdır?

Başlıktaki gibi, ana amacım ders çalışmak olacak yani ekran biraz büyük olsa ve kalemi olsa çok daha iyi olur. Klavye olması pek önemli değil. Pek oyun oynayacağımı sanmıyorum anca küçük dandik oyunlar oynarım belki ama film izlerim. Bir de beni 4-5 yıl götürürse çok iyi olur. Normalde aklımda Xiaomi Pad 7, Huawei MatePad 11.5, Honor Pad V9 vardı ama hangisi daha mantıklı anlayamadım. Epeyden bakıyorum arada ama Pad 7'nin yorumlarına bakınca Honor öneriyorlar, Honor'un yorumlarına bakınca Huawei öneriyorlar, kısır döngüye girdim açıkçası. Böyle çok göz yormayacak, kalemle yazı yazarken falan kalemi değil de parmağı algılayıp kafayı yemeyecek bir de depolama kapasitesi fazla olacak (256 GB falan) tablet önerisi olan var mıdır?
Poco Pad X1 alabilirsiniz. Xiaomi Pad 7'nin tamamen aynısı. Üst seviye bir tablet. Ekranı olsun, işlemcisi olsun çok kaliteli. Amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip kuşkunuz olmasın ve 6 yıl güncelleme alacak.

Çok güzel kalemi ile MatePad 11.5s öneririm.
Honor'un kalemini beğenmedim şahsen. Xiaomi ve POCO tarafında kalemini bulmak çok zor oluyor. Arada bir stok geliyor o zaman almanız lazım.

Geçen bir buna bakayım diye vatana gitmiştim de oradaki çalışan Huawei veya Samsung'a göre daha geride bu demişti ondan pek emin olamamıştım da pad 7'ye veya MatePad'e göre daha iyi olduğu yönler ne?

POCO Pad X1 alabilirsiniz. Xiaomi Pad 7'nin tamamen aynısı. Üst seviye bir tablet. Ekranı olsun, işlemcisi olsun çok kaliteli. Amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip kuşkunuz olmasın ve 6 yıl güncelleme alacak.

Şimdi baktım X1e ama bana kalem de lazım not almak için. Normalde pad 7'yi gözüm kapalı almamamın sebebi de kaleminin stokunun olmaması aslında.

Son düzenleme:
Geçen bir buna bakayım diye Vatana gitmiştim de oradaki çalışan Huawei veya Samsung'a göre daha geride bu demişti.

Yanlış bilgi vermişler. Ekran, işlemci ve batarya olarak iyi. Xiaomi Pad 7 ve Huawei MatePad 11.5 2025'in ekranı biraz daha iyi o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı