Ders çalışmak için 27 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Aslında evet, evrensel kalemde biraz sorun olabilir ama bence HyperOS konusunda pek de ön yargılı olmayın, son zamanlarda HyperOS gelişti. Mesela bu tablet macOS ile iPad'mişçesine entegre olacak.

Pad 6 ve pad 7 kullandım ikisinde de yazılım sorunları yaşadım. Şu anda Tab S9 kullanıyorum ve 1 kere bile yazılım sorunu yaşamadım. İleride değiştirmeyi düşünürsem Honor veya Samsung'a yöneleceğim Xiaomi'den yeterince çektim.
Telefonumda uyumlu olsun diye POCO almıştım bir tek değiştirmediğim o kaldı onda da anlık olarak yazılımsal sorunlar devam ediyor.

Geçen hafta önce Honor V9 aldım sonra iptal edip iPad A11 aldım. IPad'in yan sanayisi daha geniş matepen ile iş görür ve ucuza kalem bulunabiliyor hem de uzun bir süre tekrar bulunabilir. Diğer markalar mesela Honor ise orijinal almaktan başka çare yok 2 yıl sonra o kalemi bulabilir misin muamma. Ben 17 bine IPad'i aldım, Amazon'da 1000LIRAya matepen A8 V4 kalemi ve Jtechin manyetik kılıfını alacağım total 2bine falan geliyor.

Buraya da linklerini koymuştum ;
'20.000 TL'ye kadar kalemli tablet önerisi' konusundaki mesaj
20.000 TL'ye kadar kalemli tablet önerisi

@Bay Onur Haa, şey, ben yakında Xiaomi Pad 8 almayı planlıyordum da. Yazılımsal sorunları, acaba söyleyebilir misin? Ona göre kararımı gözden geçirem. Bir de, Poco Xiaomi'nin alt markası ya, acaba Poco Pad'de de sorunlar olur mu?

Geçen hafta önce Honor V9 aldım sonra iptal edip iPad A11 aldım. IPad'in yan sanayisi daha geniş matepen ile iş görür ve ucuza kalem bulunabiliyor hem de uzun bir süre tekrar bulunabilir. Diğer markalar mesela Honor ise orijinal almaktan başka çare yok 2 yıl sonra o kalemi bulabilir misin muamma. Ben 17 bine IPad'i aldım, Amazon'da 1000LIRAya matepen A8 V4 kalemi ve Jtechin manyetik kılıfını alacağım Total 2bine falan geliyor.

Buraya da linklerini koymuştum;

Buradan yola çıkarak Air M3 alabilirsin yine kılıf ve kalemi 2 bin TL'ye alıp işini halledebilirsin. Amazon Prime abonesi olursan yurt dışı kargo ücretsiz.

@Bay Onur Haa, şey, ben yakında Xiaomi Pad 8 almayı planlıyordum da. Yazılımsal sorunları, acaba söyleyebilir misin? Ona göre kararımı gözden geçirem. Bir de, POCO Xiaomi'nin alt markası ya, acaba POCO Pad'de de sorunlar olur mu?

Yazılım sorunlarında kastettiğim uygulama açarken donma, reset attıktan sonra 30sn kendine gelememesi, ana menüde kasma.
Performans anlamında sorun yok işlemci performansı veriyor ama HyperOS 2 de bu kötüleşti umarım 3'te düzeltirler.
Bu bahsettiğim sorunlar ise hafta 1 falan bazen günde 1-5 kere bile olabiliyor.
Tab S9'u 5 aydır kullanıyorum şimdiye kadar en fazla 1-2 kere bu tarz bir sorun yaşamışımdır ama aklıma gelen 1 tane yok.
Burada bahsetmek istediğim oyun tarafında sorun yok ama gündelik kullanıma gelince problemler ortaya çıkmaya başlıyor.
POCO gibi alt markalarında bu tarz sorunlar daha fazla çünkü ana markaya odaklanıyor Xiaomi.

Geçen hafta önce Honor V9 aldım sonra iptal edip iPad A11 aldım. IPad'in yan sanayisi daha geniş matepen ile iş görür ve ucuza kalem bulunabiliyor hem de uzun bir süre tekrar bulunabilir. Diğer markalar mesela Honor ise orijinal almaktan başka çare yok 2 yıl sonra o kalemi bulabilir misin muamma. Ben 17 bine IPad'i aldım, Amazon'da 1000LIRAya matepen A8 V4 kalemi ve Jtechin manyetik kılıfını alacağım Total 2bine falan geliyor.

Buraya da linklerini koymuştum;

V9'u deneyimleyip mi iade ettiniz yoksa gelmeden mi iade ettiniz?

Yazılım sorunlarında kastettiğim uygulama açarken donma, reset attıktan sonra 30sn kendine gelememesi, ana menüde kasma.
Performans anlamında sorun yok işlemci performansı veriyor ama HyperOS 2 de bu kötüleşti umarım 3'te düzeltirler.
Tab S9'u 5 aydır kullanıyorum şimdiye kadar en fazla 1-2 kere bu tarz bir sorun yaşamışımdır ama aklıma gelen 1 tane yok.
Burada bahsetmek istediğim oyun tarafında sorun yok ama gündelik kullanıma gelince problemler ortaya çıkmaya başlıyor.
POCO gibi alt markalarında bu tarz sorunlar daha fazla çünkü ana markaya odaklanıyor Xiaomi.
Haa, o zaman haklıymıssın. İnşallah HyperOS 3'te düzeltmişlerdir de, en azından benim ufak bir aa (Oyun AA kalitesinde değil, hani aa adında bir oyun vardı, bir daire var, oraya siyah toplu iğne gibi şeyleri atıyoz.) oyununda bile tıklamalarımın bazılarını es geçip algılamayan Honor Pad X9 4/128'ten ve dokunmatik klavyede bile ram azlığından dolayı kasan (ciddiyim) Samsung Galaxy Tab A7'mden halen iyiymiş. Belki de custom rom kurarak düzeltirim. (Teknik konulara girmiyim.)

Evet arkadaşlar, sonuç olarak aklımda şu anlık iPad Air ve Samsung S10FE+ kaldı, bunlar en mantıklı seçimler gibi duruyor. Telefonum da iPhone olduğu için iPad iyi olabilir, IPad'de sevmediğim tek kısımlar, ekran çerçevesinin siyahlığı fazla, 11 inç, 60Hz, ve çözünürlük kalitesi Samsung'â göre düşük.

V9'u deneyimleyip mi iade ettiniz yoksa gelmeden mi iade ettiniz?

Sipariş ettikten sonra iptal ettim elime ulaşmadı.

Evet arkadaşlar, sonuç olarak aklımda şu anlık iPad Air ve Samsung S10FE+ kaldı, bunlar en mantıklı seçimler gibi duruyor. Telefonum da iPhone olduğu için iPad iyi olabilir, IPad'de sevmediğim tek kısımlar, ekran çerçevesinin siyahlığı fazla, 11 inç, 60Hz, ve çözünürlük kalitesi Samsung'â göre düşük.

Ekosistemden gitmeniz en iyisi olur hocam. İleride de saat alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00