Ders çalışmak için iPad vs Samsung

hana

Femtopat
Daha fazla  
Selam, ders ve içerik tüketimi için tablet alacağım. Normalde Samsung Tab S9 Plus'ta karar kılmıştım fakat tasarımı, kalemi vs olsun IPad'i de çok beğendim ama 11 inç biraz küçük geldi bana. Bol bol ekran bölmeyi ve YouTube, Instagram, TikTok gibi uygulamaları kullanacağım. Araştırmalarıma göre IPad'de tüm uygulamalar ikiye bölünmüyormuş ve 4'e 3 ekranı olduğundan içerik tüketirken siyah boşluklar oluyormuş. Sizce bu dezavantajlara rağmen uzun ömürlülük ve tasarımı için iPad alınır mı? Bir de hiç iOS kullanmadım o yönden de biraz tedirginim.

Selam, ders ve içerik tüketimi için tablet alacağım. Normalde Samsung Tab S9 Plus'ta karar kılmıştım fakat tasarımı, kalemi vs olsun IPad'i de çok beğendim ama 11 inç biraz küçük geldi bana. Bol bol ekran bölmeyi ve YouTube, Instagram, TikTok gibi uygulamaları kullanacağım. Araştırmalarıma göre IPad'de tüm uygulamalar ikiye bölünmüyormuş ve 4'e 3 ekranı olduğundan içerik tüketirken siyah boşluklar oluyormuş. Sizce bu dezavantajlara rağmen uzun ömürlülük ve tasarımı için iPad alınır mı? Bir de hiç iOS kullanmadım o yönden de biraz tedirginim.
IPad çok sağlamdır fakat Samsung geride kalmış bir ürün değil. Bence ekstra vermeye değmez. Fiyatları 1000-2000 oynuyorsa IPad daha doğru bence.

S9 Plus bence. Kendim S9 kullanıyorum ve ekran bölmek istediğim zaman Plus modelinin olmayışının eksikliğini hissediyorum.

Dostum şu anda Samsung Tab S9 FE Plus kullanıyorum ve net bir şekilde söylüyorum Samsung kalem performansı ve söylediğin çoklu ekran performansından çok memnunum kalemin yanında gelmesi cabası yerinde olsam IPad'e bulaşmazdim zira kalemi içindeki not uygulamalari derken daha fazla fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirsin.

S9 Plus bence. Kendim S9 kullanıyorum ve ekran bölmek istediğim zaman Plus modelinin olmayışının eksikliğini hissediyorum.
Bence de ekran bölme, içerik tüketimi konusunda Samsung daha iyi gibi

Dostum şu anda Samsung Tab S9 FE Plus kullanıyorum ve net bir şekilde söylüyorum Samsung kalem performansı ve söylediğin çoklu ekran performansından çok memnunum kalemin yanında gelmesi cabası yerinde olsam IPad'e bulaşmazdim zira kalemi içindeki not uygulamalari derken daha fazla fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirsin.
Evet aslında gözümü korkutan da o, sadece Ipad'e değil kalem+uygulamalara da para ödemem gerekiyor

Aksesuarları saymadım bile

Hocam 3.5-4 senedir ipad 7.nesil kullanıyorum. Notlarımı bu seneye kadar gayet rahat alıyordum ama bu yıl ipadin performansı gözle görülür derecede düştü. ipadi sosyal medyanın gazıyla almıştım ama kullanınca diğer tabletlerden çok da büyük farkları olmadığını gördüm. Bu yıl yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Huawei-Xiaomi-Samsung tabletler de gayet rahat iş görür seviyedeler. Ben tercihimi bunlardan yana kullanmayı düşünüyorum. Tabletler arasında
- eğer sadece not almak ve günlük işler için kullanacaksanız - çok fark yokken 2 tablet fiyatına ipad almak pek de mantıklı değil gibi. Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun hocam

Bence de ekran bölme, içerik tüketimi konusunda Samsung daha iyi gibi.

Evet aslında gözümü korkutan da O, sadece IPad'e değil kalem+uygulamalara da para ödemem gerekiyor.

Aksesuarları saymadım bile.

Bende senin gibi başlamıştım en başta ders için olsun not alayım büyük ekran olsun yedek parça ve aksesuarlar çok pahalı olmasın diye hatta bir kaza sonucu aldıktan sonra kalem ucuna zarar vermiştim ama rahatlıkla tedarik edebildim hem de uygun bir fiyata bu yüzden yedek parça olarak da aklın kalmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı