Ders çalışmak için laptop önerisi

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.

Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Bir arkadaşıma üniversitede slaytlar ve notlar için laptop lazım. Oyun oynanmayacak. Ders için olacağı ve toplu alanlarda kullanılacağı için öncelikleri şarj süresi, sessizlik ve uygun fiyat. Ekran boyutu çok küçük olmasın ama büyük de olmasın istiyoruz.

Mümkün olduğunca giriş seviyesi ama işini görecek bir laptop bakıyoruz. Önerileriniz neler?

Derslere katılması lazım hemen almayı planlıyoruz.

Bu dedikleriniz direkt Mac'i anlatıyor fakat pahalı olduğundan Huawei öneriyorum. (belki o da pahalı olmuştur uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum). Bir de bütçe söylerseniz ona göre öneride bulunabiliriz.

Mümkün olduğunca giriş seviyesi dedim ya. Sorun çıkarmayacak en ucuzu neyse bütçem o. Mac falan çok pahalı.

512GB SSD, 16GB RAM, IPS ekran, mümkünse son ya da bir önceki nesil U işlemci laptop ne kadara gelir? Harici ekran kartı lazım değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı