Ders çalışmak için platform önerisi

Youtube >

Koçluk alınır mı? Yararlı olur mu?
Alınmaz

ben de yks 2027 ögrencisiyim ve bence hepsi para tuzağı özellikle doping hiç düşünme ama 345 all star olabilir soru çözüm fln . Ve youtube dan ilerlemek ile pek farkı yok gibi

Koçluk alınır mı? Yararlı olur mu?
Eger abin ablan varsa onlardan al (benim yok) keşke olsa diyorum. Neyse alıcaksan ucuza alıyorsan alma bir koç ayni anda 20 ögrenciyle ilgilenemez koç seçerken dikkat et

ne koçluk ne platform ne dershane düşünmüyorum artık.
Youtube + kendi yaptığım programlar ile çalışacağım.

ne koçluk ne platform ne dershane düşünmüyorum artık.
Youtube + kendi yaptığım programlar ile çalışacağım.
Bende düşünmüyorum gerçekten hepsi para tuzağı gibi geliyor. Ama bazıları çalışma arkadaşının olması mesela birlikye kütüphaneye fln gidebileceğin ve goy goy yapmayacağın bir arkadaşının olması koçluk almaktan daha iyi dedi bana. Ama maalesef tüm arkadaşlarım goy goy pesinde. Calışma arkadaşı edinmeyi duşünebilirsin

Çalışma arkadaşım var. Hangi şehirdesin?
Bu arada 3-4-5 allstarı gözden geçiriyorum şu an mantıklı gelmeye başladı.

Çalışma arkadaşım var. Hangi şehirdesin?
Bu arada 3-4-5 allstarı gözden geçiriyorum şu an mantıklı gelmeye başladı.

İstanbuldayım ben Avrupa Yakasında. Çok şanslısın benim arkadaşlarım da çalışıyor ama kütüphanye gelmeye üşeniyorlar bende isterim böyle çalışma arkadaşımın olmasını özellikle de birbirimizin motivasyonunu ve disiplini arttıracak ise neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…