Ders çalışmak için platform önerisi

@PsikopatKoala, dershane zaman kaybı da bu uygulamaların yaptığı görevi YouTube'da görüyor. Paranız cebinize kalsın en azından. Şu devirde para kazanmak, kolay değil.

YouTube üzerinden çalışacağım sanırım teşekkür ederim.
Peki daha önce çalışmadım YouTube üzerinden nasıl bir yol izlemeliyim alanında kaliteli Hocaları nereden bulacağım.

@qveraa, YouTube'a göre nasıl daha kavrayıcı anlatımları var? Onlar da anlatıyor, YouTube'daki adam da anlatıyor işte. :D Bir fark yok. Benim Hocam kanalındaki hocaların hepsi iyidir, dershaneyi ayağınıza getiriyor adamlar.

Babamın zorluya geçen sene doping almıştım :D alma. Robot sesli bir kadın vardı dövesim geliyordu sesini duyunca iade de edememiştim.
Sadece sesten dolayı değil genel olarak kötü.

YouTube'da ki hocaların kamplarını dinlesen çok daha iyi yaparsın ve zaten önünde 2 sene var boşuna para verme.

Yani YouTube'a göre daha kavrayıcı anlatımları var ve daha profesyoneller ancak yine de oda bir seçenek

Hiçbir fark yok hatta YouTube'da ki hocalar bence daha iyi. Daha açıklayıcı anlatıyorlar.

Yararlı değil. YouTube'daki videolar ile aynı işlev onlar sadece ek rehber hizmetleri var. Doping Hafıza kazık fiyatlı, TR 1.si diye reklamlar yapıyorlar da çoğu yalan. Dershane'ye git çok daha katkı sağlar sana emin ol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doping Hafıza'da ünlü isimleri "reklam" karşılığında kullandıklarını düşünüyorum. Bu da kanıtı.

Peki daha önce çalışmadım YouTube üzerinden nasıl bir yol izlemeliyim alanında kaliteli Hocaları nereden bulacağım.

Fizik olarak vipfizik
Coğrafya olarak coğrafyanınkodları
Kimya olarak benimhocam
Matematik olarak matematiğin güler yüzü
Bakılabilir.

ÜçDörtBeş yayınlarını boykot edin bu arada. Atatürk karşıtı herifler, alma ve aldırtma.

Ne alaka Hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doping Hafıza'da ünlü isimleri "reklam" karşılığında kullandıklarını düşünüyorum. Bu da kanıtı.

Vazgeçtim platform almaktan YouTube'dan calısacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı