Ders çalışmak için tablet önerisi

S9 FE 8/256, öğrenci indirimiyle birlikte samsung'un kendi sitesinde 10.199 TL, kendim de aldım bugün 6 taksit yapıyor öneririm.

İstersen ses kaydı atayım için rahat olsun. Gram ses çıkmıyor ama. Kurşun kalem daha çok ses çıkartıyor.

O kadar ufak sesler olacağını düşünüyorum sonuçta kütüphanede insanlar ufak farklı seslerde çıkarıyor rahatsız etmez bu ses.

Hocam maalesef bu şekilde saçma bir kablo. Attığınız gibi veya Apple Pencil 1 gibi olsa çok iyi olurdu.

İfadeler: GKD
An İtibariyle Tab S9 FE 256GB versiyonunu satın aldım. 2K indirim vardı onu bitişini sabah fark edince mecburen 12400'e satın aldım. Hepinize yardımları için Teşekkürler.

An İtibariyle Tab S9 FE 256GB versiyonunu satın aldım. 2K indirim vardı onu bitişini sabah fark edince mecburen 12400'e satın aldım. Hepinize yardımları için Teşekkürler.
Hayırlı olsun. Adaptör de aldın mı? Ya da normalde varsa onu da kullanabilirsin.

Gayet iyi. Tekrardan hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…