Ders çalışmak için tablet önerisi

Merhaba 11. sınıf öğrencisiyim ve son dönemlerde yanımda çok fazla kitap taşımaya başladım. Özellikle kayıt olduğum eğitim kurumundaki ödevleri göstermeye gittiğimde elimde poşet oluyor ki kitaplarımı sığdırayım. Ayrıca 12. sınıftayken kitap masraflarının çok olacağını düşünmekteyim. Bu nedenle tablet satın almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Eğer mantıklıysa 10k civarındaki hangi modeli öneririsiniz? Samsung Tab S9 FE 6/128 düşünüyorum.
S9 FE 8/256, öğrenci indirimiyle birlikte samsung'un kendi sitesinde 10.199 TL, kendim de aldım bugün 6 taksit yapıyor öneririm.
 
İstersen ses kaydı atayım için rahat olsun. Gram ses çıkmıyor ama. Kurşun kalem daha çok ses çıkartıyor.

O kadar ufak sesler olacağını düşünüyorum sonuçta kütüphanede insanlar ufak farklı seslerde çıkarıyor rahatsız etmez bu ses.
 
Bu böyle miymiş ya? Çok saçma tasarımmış. Ben kalemin arkasında Type-C girişi var diye hatırlıyorum. Şöyle:

Eki Görüntüle 2139436

Apple Pencil ile karıştırdım herhalde.

En kötü Aliexpress'den bulunur ya. Huawei ile iletişime geçilerek de temin edilebilir muhtemelen. Sıkıntı olacağını sanmam.
Hocam maalesef bu şekilde saçma bir kablo. Attığınız gibi veya Apple Pencil 1 gibi olsa çok iyi olurdu.
 
An İtibariyle Tab S9 FE 256GB versiyonunu satın aldım. 2K indirim vardı onu bitişini sabah fark edince mecburen 12400'e satın aldım. Hepinize yardımları için Teşekkürler.
 
Teşekkür ederim.

14 gün sonrasında 750 TL hediye çeki veriyormuş bunu satın almayı planlıyorum geceleri şarja takacağımdan, en azından mouse kulaklık vb ekipmanlarımı takıp kullanabilirim. Çiftli kullanımda Type-C 20W veriyormuş ama çok önemli değil benim için.
Gayet iyi. Tekrardan hayırlı olsun 😊
 

Geri
Yukarı