Ders çalışmak, not tutmak için tablet önerisi

İpad 9 iyidir. A13 çip var içinde iphone12 çipi. Basit işler için zaten yıllarca götürür. Konuda yazdım kardeşime general mobile tablet verdiler lisede şuan o tabletle kitap pdfi indirdim çalışıyorum. O youtube yüklenmeyen tablet bile belki 6 7 yıl oldu alalı hala tıkır tıkır pdf açıyor. İpad seni 10 yıl yine götürür. Kalem olarak ise amazonda 360 liraya muadil kalemler var. Kalan 8500tlnin üstüne zamanla 8 9bin çeker 2.el m1 çipli mac alırsın keyfine bakarsın.
Evet değerlendirilebilir bir fırsat olmuş
Aslına bakarsan tamamen senin ne kadar bütçe ayırabileceğine veya ayırmak istediğine bağlı hepsi alınabilir
Başta dediğim gibi Apple tekel olduğu için seçenek azalıyor.
muhtemelen 9. nesil alacak gibiyim hali hazırda m1 mac kullanıyorum zaten ipadi de m1 almak gereksiz bir harcama olacak gibi geldi.
 
Kalem başarımı açısından en çok tercih edilen (kıyaslanamayacak düzeyde satış farkı var) Apple ürünleri.
Bir şeyin çok satması onu en iyi yapmaz hocam keza konuda da yazdığım gibi 10 12 sene önce alınan Samsung tabletin kalemi şuan General Mobile tablette etkin olarak çalışıyor ve basıncı rahat algılayıp tepki verebiliyor.
 
Bir şeyin çok satması onu en iyi yapmaz hocam keza konuda da yazdığım gibi 10 12 sene önce alınan Samsung tabletin kalemi şu an General Mobile tablette etkin olarak çalışıyor ve basıncı rahat algılayıp tepki verebiliyor.

Hocam ben Windows tabanlı Dell marka tablet kullanıyorum kaleminden de memnunum kendisinden de ve eski bir cihaz.
Ama şüphe duymadan önerilebilecek başka bir marka sen söyleyebilir misin
Apple fanboy değilim ama yaptıkları ürünler fazlasıyla başarılı.
 

Geri
Yukarı