çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş![]()
Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var?
Bana kullanıcı hatası gibi gelmedi değil ama yinede bir bakayım.çoğu kişi kapanmasından şikayetçi kapanıp bidaha açılmıyonuş servise vermen filan gerekiyormuş
matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak![]()
Honor Pad 9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Honor Pad 9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
MatePad 11.5 Google servisleri haric güzel diye düşünüyorum. Ne şikayeti var?
matepad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarakNe gibi kötü yorum gördünüz ben hiç karşılaşmadım. Donanım olarak da güçlü duruyor alınabilecek en F/P tablet gibi
MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak.
MatePad 11.5 aldım diyelim ne önerirsiniz kalem olarak.
matepad 11.5 ikinci el alıcam ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış matepad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı muKalem olarak önerim yok hocam. Tabii kendi kalemlerini satıyorlarsa muhtemelen onları almak daha mantıklı olacaktır.
MatePad 11.5 ikinci el alacağım ama hiç kullanılmamış kablosu bile açılmamış MatePad 11.5 mi alim yoksa fotoğrafını attığımı mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.