Selectra etkisini göstermiyor

dondurmamgaymak

Hectopat
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Depresyon ve OKB için doktorum ile 50 mg Selectra'ya başlamıştık 1 ay önce. Şu an 75 mg alıyorum, 2,5 ay oldu yaklaşık ama pek bir değişiklik hissedemedim. Benzer durumu yaşayanlar deneyimlerini aktarabilir mi? İlaç değişmem mi gerekir yoksa devam mı etmem gerekir?

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Depresyon ve OKB için doktorum ile 50 mg Selectra'ya başlamıştık 1 ay önce. Şu an 75 mg alıyorum, 2,5 ay oldu yaklaşık ama pek bir değişiklik hissedemedim. Benzer durumu yaşayanlar deneyimlerini aktarabilir mi? İlaç değişmem mi gerekir yoksa devam mı etmem gerekir?
Bunu doktorunuzla konuşmanız en iyisi olur. Sonuçta biz ilaç değiştirmenizi söylesek bile doktorunuzla karar vermeniz gerekiyor. Siz en iyisi bir randevu alın ve randevu saatine ilaca devam edin. Ben de birkaç ay boyunca kullanmıştım ve doktoruma söylemeden aniden bırakma kararı almıştım. Ama yine de birden bırakınca bazı yan etkileri olduğunu duymuştum. Bırakmaya karar verirseniz de doktorunuzla görüşmek en iyisi olur. Sizin durumunuzda muhtemelen ilacı değiştirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı