Merhaba arkadaşlar. Ders için video izlemek, not almak vb. amaçlarla kullanacağım uygun fiyatlı bir tablet arıyorum. Güncel fiyatlara pek hakim değilim, bütçem maksimum 15k.
Evet Kalemi kutunun içinden çıkıyor ve en güzel tarafı şarj derdi olmadan kullanabiliyor olman. Tab S9 6 ay yks için kullandım ve kalem ucu bitmedi desem yeridir fakat temin etmek istersen kullanımda hiç farkı olmayan bilinen internet satış mağzalarında uygun fiyata satılan uçlardan temin edip kullanabilirsin. Ben amazondan satın almıştım ve yazı yazarken test çözerken hiç bir sorun yaşamamıştım.Bu tabletlerin kalemi de yanında geliyor değil mi? Bir de kalemler kullanıldıkça bitme gibi bir şey oluyor mu?
Evet kalemi kutunun içinden çıkıyor ve en güzel tarafı şarj derdi olmadan kullanabiliyor olman. Tab S9 6 ay YKS için kullandım ve kalem ucu bitmedi desem yeridir fakat temin etmek istersen kullanımda hiç farkı olmayan bilinen internet satış mağazalarında uygun fiyata satılan uçlardan temin edip kullanabilirsin. Ben Amazon'dan satın almıştım ve yazı yazarken test çözerken hiçbir sorun yaşamamıştım.
Peki not almada vs. kullandınız mı? Kullandıysanız sizi tatmin etti mi?
Honor pad v9. Net olarakMerhaba arkadaşlar. Ders için video izlemek, not almak vb. amaçlarla kullanacağım uygun fiyatlı bir tablet arıyorum. Güncel fiyatlara pek hakim değilim, bütçem maksimum 15k.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.