Ders için 15 bin TL tablet önerisi

0ADANALI1

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ders için video izlemek, not almak vb. amaçlarla kullanacağım uygun fiyatlı bir tablet arıyorum. Güncel fiyatlara pek hakim değilim, bütçem maksimum 15k.

Bu tabletlerin kalemi de yanında geliyor değil mi? Bir de kalemler kullanıldıkça bitme gibi bir şey oluyor mu?

Bu tabletlerin kalemi de yanında geliyor değil mi? Bir de kalemler kullanıldıkça bitme gibi bir şey oluyor mu?
Evet Kalemi kutunun içinden çıkıyor ve en güzel tarafı şarj derdi olmadan kullanabiliyor olman. Tab S9 6 ay yks için kullandım ve kalem ucu bitmedi desem yeridir fakat temin etmek istersen kullanımda hiç farkı olmayan bilinen internet satış mağzalarında uygun fiyata satılan uçlardan temin edip kullanabilirsin. Ben amazondan satın almıştım ve yazı yazarken test çözerken hiç bir sorun yaşamamıştım.

Evet kalemi kutunun içinden çıkıyor ve en güzel tarafı şarj derdi olmadan kullanabiliyor olman. Tab S9 6 ay YKS için kullandım ve kalem ucu bitmedi desem yeridir fakat temin etmek istersen kullanımda hiç farkı olmayan bilinen internet satış mağazalarında uygun fiyata satılan uçlardan temin edip kullanabilirsin. Ben Amazon'dan satın almıştım ve yazı yazarken test çözerken hiçbir sorun yaşamamıştım.

Peki not almada vs. kullandınız mı? Kullandıysanız sizi tatmin etti mi?

Peki not almada vs. kullandınız mı? Kullandıysanız sizi tatmin etti mi?

500 sayfaya yakın not tutum 5 ay içerisinde ve tablet kesinlikle kağıt kalem yerini tutamaz benim için. Fakat şöyle bir durum var renkli kalemler fosforlu kalemler gibi kalemleri kullanıp notlarını detaylandırıyorsan tabletteki kalemlere alışınca normal kalemleri kullanmaktan çok daha hızlı oluyor fakat ben sadece 0.5 kalemle ( çıtçıtlı ) not aldığım için not tutmuyordum tabletten. Not tutmayı denediğimde biraz garip hissetiriyordu ( tabletle alakalı değil ). Fakat tabletin asıl harika olduğu konu test kitaplarıın PDF'lerini istediğin her yerde taşıyabilmek ve seri bir şekilde çözebilmek. Kaleminin üzerinde tuşa basınca silgi oluyordu ve matematikte sık işlem hataları yaptığım için sürekli sil yaz yapıyordum, bir işi tablette hem seri hızlı hem de silgi tozu olmadan vakit kaybetmeden yapabiliyorsun. Özet olarak, sadece 0.5 kalemle yüzlerce sayfa not alan birisi olarak kesinlikle tablete gerçek kağıt kalemle aldığım gibi not almam ( ama video ders kitapları üzerine alınan notlar hariç ), test çözüm ders kitaplarından konu işleme konusunda çok seri oluyorsun alışınca. Şunu da belirteyim tabletimi sattım muhtemelen bir FE model alacağım düz s modelleri göz sağlığı için iyi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı