Ders için 3000 TL grafik tablet önerisi

MysiRqu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayardan ders çalışmak için grafik tableti almayı düşünüyorum. Bu konudaki kaynaklar çok kısıtlı olduğu için ne almam gerektiğini anlamadım. Sanırım XP Pen ve Wacoom iyiymiş bütçem maksimum 3000. Çok küçük olmasın istiyorum ders dışında başka bir şey için kullanmayı düşünmüyorum önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba bilgisayardan ders çalışmak için grafik tableti almayı düşünüyorum. Bu konudaki kaynaklar çok kısıtlı olduğu için ne almam gerektiğini anlamadım. Sanırım XP Pen ve Wacoom iyiymiş bütçem maksimum 3000. Çok küçük olmasın istiyorum ders dışında başka bir şey için kullanmayı düşünmüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Wacom işin erbabı ve ortaya çıkaranıdır....ki patentleri düştü ve ekipleri dağıldı. Bu ekiplerin bazılarının kurduğu Huion ve Xp Pen'in sana uygun fiyatlı gelenini alabilirsin, Wacom olmasına gerek yok. Zaten sadece ders amaçlı alıyorsun.

Wacom işin erbabı ve ortaya çıkaranıdır...ki patentleri düştü ve ekipleri dağıldı. Bu ekiplerin bazılarının kurduğu Huion ve XP Pen'in sana uygun fiyatlı gelenini alabilirsin, Wacom olmasına gerek yok. Zaten sadece ders amaçlı alıyorsun.

Anladım teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı