Ders için iPad 11' (A16) alınır mı?

Creezs

Decapat
Daha fazla  
Ders için tablet almayı düşünüyorum. En son kullandığım tablet iPad 4. nesildi. O da bozulalı bayağı bir oldu. Oyun oynamayacağım, daha çok ders için kullanacağım. Hz'sinin 60 olması beni bayağı düşündürdü, Android sistemli tabletlerde bu fiyat bandında 144 Hz tablet rahat bulunuyorlar fakat iPad'in işlemcisi güçlü diyorlar. Benim için de en önemlisi uzun ömürlü olması. Sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders için tablet almayı düşünüyorum. En son kullandığım tablet iPad 4. nesildi. O da bozulalı bayağı bir oldu. Oyun oynamayacağım, daha çok ders için kullanacağım. Hz'sinin 60 olması beni bayağı düşündürdü, Android sistemli tabletlerde bu fiyat bandında 144 Hz tablet rahat bulunuyorlar fakat IPad'in işlemcisi güçlü diyorlar. Benim için de en önemlisi uzun ömürlü olması. Sizce alınır mı?

Hz konusu yüksek bir şeyden geçmiyorsan sorun değil bence ama yüksek Hz tadıp buna geçmek muhtemelen kötüdür. Genel de YouTube, Netflix filan kullanıyorum diğer işlemlerde de iyi bir sıkıntı yok.

Hz konusu yüksek bir şeyden geçmiyorsan sorun değil bence ama yüksek hz tadıp buna geçmek muhtemelen kötüdür. Genel de Youtube, Netflix filan kullanıyorum diğer işlemlerde de iyi bir
2. tabletim olacak, kalem kullanıyorsanız memnun musunuz hocam?

Çok tablet kullanmış biri değilim. Ders için kullanıyorum çakma kalem ile işimi görüyor bir sıkıntısı yok Android tabletlerle kıyaslayamam çünkü onları denemedim ama bir sorununu daha görmedim güçlü de yani çok zorlayacak bir şey de yaptığımı düşünmüyorum. Bir sorunuz varsa cevaplayabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı