Ders için Samsung Galaxy Tab S10 FE vs iPad A16 11. nesil

AbdurrahimKrkt

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler ben 2 tablet arasında kaldım. Genellikle YouTube'dan ders videoları izlemek ve PDF okumak için alacağım. Film falan da izlerim oyunla işim yok beni 4 5 yıl sıkıntısız götüremesini istiyorum. Samsung Galaxy Tab S10 FE ile iPad A16 11. nesil arasında seçim yapacağım yardımcı olur musunuz? Kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam şimdiden hayırlı olsun.

Evet hocam bahsettiğiniz özellik mevcut. Büyüklüğünü falan ayarlayabiliyorsunuz. Her uygulamada desteği yok ama çoğunda var. Rica ederim hocam evet en iyisi kendiniz görün bakın. Yine bir sorununuz olursa elimden geldiğince cevaplarım.

Hocam şu ana kadar asla bir durum yaşamadım. Sizin için kalemi olabildiğince hafif tutarak yazı yazdım çizdim herhangi bir algılama sorunu yaşamadım. Bende tam aksine genelde bastırarak yazan birisiyim.

Hocam kalem de çok ses çıkıyor mu ve sesi engellemek için ayrı ince silikon uçlar varmış işe yarar mı?

Hocam kalem de çok ses çıkıyor mu ve sesi engellemek için ayrı ince silikon uçlar varmış işe yarar mı?

Hocam sonuçta ekrana çizdiğimiz için illaki ses çıkıyor ancak beni hiç rahatsız etmedi. Dediğiniz silikon uçları hiç denemedim ama temassızlık sorunlarını yaşayabilirsiniz. Ses ne rahatsız edici ne de sessiz. Orta seviyede bir sesi var ancak kullanım şeklinize göre değişir.

Hocam sonuçta ekrana çizdiğimiz için illaki ses çıkıyor ancak beni hiç rahatsız etmedi. Dediğiniz silikon uçları hiç denemedim ama temassızlık sorunlarını yaşayabilirsiniz. Ses ne rahatsız edici ne de sessiz. Orta seviyede bir sesi var ancak kullanım şeklinize göre değişir.
Hocam derste not alırken insanları rahatsız etmekten korkuyorum.

Sınıfta rahatsı edeecek kadar fazla mıydı?

Hocam eğer fazlasıyla yazı yazacaksanız evet sesi rahatsız ediyor. Burada belki kılıf gibi yardımcı bir ürün kullanılabilir. Ancak sınıf ortamının kütüphane gibi sessiz olmayacağı için bence sınıfta o kadar da sırıtmaz. Ama evet yazı yazarken sesi fazla çıkıyor.

Hocam eğer fazlasıyla yazı yazacaksanız evet sesi rahatsız ediyor. Burada belki kılıf gibi yardımcı bir ürün kullanılabilir. Ancak sınıf ortamının kütüphane gibi sessiz olmayacağı için bence sınıfta o kadar da sırıtmaz. Ama evet yazı yazarken sesi fazla çıkıyor.

Hocam üncü uçlu silikon uçlar varmış kalem başlığı sizce işe yarar mı sesi kısma konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı