Ders için tablet önerisi

gage

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfa geçeceğim ve sonrasında tıp okumayı düşündüğüm için, tıpta kesin alacağım için sene başlamadan tablet almayı düşünüyorum. Fizik hocamın önerdiği S9 var, ben de baktım; hem 6-7 sene gitsin işimi karşılasın hem de göz yormasın, kullanışlı olsun diye düşünerek çıktığım bu yolda S10’ları da inceledim ve çok kararsız kaldım. Bütçem 20-25 bin civarı. Önerdiğiniz bir tablet var mıdır acaba? İllaki bu iki seçenekten biri olmasına gerek yok. Kalem özelliği de olursa muhteşem olur.

12. sınıfa geçeceğim ve sonrasında tıp okumayı düşündüğüm için, tıpta kesin alacağım için sene başlamadan tablet almayı düşünüyorum. Fizik hocamın önerdiği S9 var, ben de baktım; hem 6-7 sene gitsin işimi karşılasın hem de göz yormasın, kullanışlı olsun diye düşünerek çıktığım bu yolda S10'ları da inceledim ve çok kararsız kaldım. Bütçem 20-25 bin civarı. Önerdiğiniz bir tablet var mıdır acaba? İllaki bu iki seçenekten biri olmasına gerek yok. Kalem özelliği de olursa muhteşem olur.

iPad Air 11 veya S9 olabilir.

iPad Air 11 veya S9 olabilir.

Air 11 diye bir model yok.

iPad önerirdim ama depolama için biraz daha bütçenin çıkması lazım. O yüzden S9 ya da S10 serisine yönelebilirsiniz.

12. sınıfa geçeceğim ve sonrasında tıp okumayı düşündüğüm için, tıpta kesin alacağım için sene başlamadan tablet almayı düşünüyorum. Fizik hocamın önerdiği S9 var, ben de baktım; hem 6-7 sene gitsin işimi karşılasın hem de göz yormasın, kullanışlı olsun diye düşünerek çıktığım bu yolda S10'ları da inceledim ve çok kararsız kaldım. Bütçem 20-25 bin civarı. Önerdiğiniz bir tablet var mıdır acaba? İllaki bu iki seçenekten biri olmasına gerek yok. Kalem özelliği de olursa muhteşem olur.

Bütçeniz 27-30 civarına çıkarsa MacBook Air M.2 ya da M3 alabilirsiniz tablet olarak da iPad Air 11 ya da S10 mantıklı olacaktır.

iPad önerirdim ama depolama için biraz daha bütçenin çıkması lazım. O yüzden S9 ya da S10 serisine yönelebilirsiniz.

İnç olarak demiş arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka be nde 12'ye geçiyorum S9FE+ var incelersin. Beni bayağı goturuyor. Gereksiz büyük dersen FE'ye bak son güncellemeleri de aliyor (alırken Samsung care+ almayı unutma).

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ne oluyor hocam?

Kanka be nde 12'ye geçiyorum s9FE+ var incelersin. Beni bayağı goturuyor. Gereksiz büyük dersen FE'ye bak son güncellemeleri de aliyor (alırken Samsung care+ almayı unutma).

Samsung care+ tam olarak ne oluyor?

Bu arada ekranı büyük almayı düşünüyordum 11 sanki küçük gelir diye. Rahatsız edici derecede büyük mü ve sence büyük ekranın artısı eksisi ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı