Ders nasıl çalışılır?

Sen bir gün böyle bir konu açsan ve birisi sana böyle bir mesaj atsa umudun kırılmaz mı?

Hocam herkesin fikri aynı değildir değil mi?1.si ben buraya böyle konu açmam eğer ki böyle durumda olsaydım, YouTube'da uzmanları varken burada lise öğrencilerinden(genelleme yapmıyorum) tavsiye almak ne kadar mantıklı?

Hocam herkesin fikri aynı değildir değil mi?1.si ben buraya böyle konu açmam eğer ki böyle durumda olsaydım, YouTube'da uzmanları varken burada lise öğrencilerinden(genelleme yapmıyorum) tavsiye almak ne kadar mantıklı?

Ya bırakın bunu ppsinde pyke resmi olan birisinden ne bekliyorsunuz lise öğrencisi diyor kendisi kaç yaşında Allah bilir.

Okul hayatımda neredeyse hiç ders çalışmamış biri olarak nasıl ders çalışılır? Düzenli olarak ders çalışanlar, öneri verebilir mi?
Bugün karar aldım artık ders çalışmaya başlayacağım. 10. sınıfım ortaokulda derslerimi çalışmama rağmen çok iyiydi ama lise hayatı öyle değilmiş. Ders çalışmama rağmen nitelikli bir lise kazandım demek ki potansiyelim var aynı şekilde üniversite kazanmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
(10.sınıf)

Hedef koyun kendinize şu üniversitenin şu bölümünü kazanmak istiyorum diye. Bir hedefiniz olduğunda ders çalışmaktan zevk almasanız bile kendiliğinden çalışıyorsunuz çalışmadığınızda vicdan azabı çekiyorsunuz. Eğer bir hedef yoksa ders çalışmak zor iş gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı