Ders nasıl çalışılmalı?

emirDedim

Decapat
Daha fazla  
7. sınıfa gidiyorum ve kendimi bildim bileli ders çalışmam ama notlarım yüksek olur ve genellikle her sene takdir alırım. Fakat geçen sene MEB'in yaptığı bursluluk sınavına girmiş ve 10 puan ile kaçırmıştım. Bu sene ise kazanmak istiyorum. Nasıl ders çalışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
7. sınıfa gidiyorum ve kendimi bildim bileli ders çalışmam ama notlarım yüksek olur ve genellikle her sene takdir alırım. Fakat geçen sene MEB'in yaptığı bursluluk sınavına girmiş ve 10 puan ile kaçırmıştım. Bu sene ise kazanmak istiyorum. Nasıl ders çalışabilirim?

Tamamen sana bağlı dostum bence kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde çalış. Mesela hangi mekanda çalışmayı seviyorsan veya hangi müzikle ya da müziksiz esas olan istikrarlı devam etmek.

Ben 8.sınıfa gidiyorum ve derslere önem veren biriyim fakat 7.sınıfta kendini zorlama paragraf çöz diğer dersler için yazılılara çalışman yeterli çünkü 8.sınıfta tamamen yeni konular ile karşılaşacaksın önerim budur. Denemeleri çok takma ama uğraş denemeler önemlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı