Ders Notlarınız Nasıl?

Bende 10.sınıfım fakat notlarım bu kadar yüksek değil. Nasıl çalışıyorsunuz ? E-posta adresi veya facebook hesabınız varsa konuşabilir miyiz ?
Facebook arama yerine ''MrHappy'' yazdığınızda ikincil ad olarak çıkması lazım. Çıkmazsa Barkın Sevinç olarak aratabilirsin.

Ekran görüntüsü 2020-12-13 201703.png

Ben de katılayım dedim

Yaaa bende 5.sınıfım ama beniki yapılmadı :) üzülsem mi sevinsem mi bilemedim inşallah bu sene kuzenimi geçerim (acayip ders çalışıyor) dolayısıyla işim zor şans dileyin.

Artık 9. sınıf olmuşsundur. N'aptın, nasıl gidiyor dersler?
Bu sene 10. sınıfım :) 9. sınıfta yazılısına girdiğim tek dönemim gayet iyi geçti diyebilirim. Etiketleyip bu mesajımın varlığını bana hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Ha bir de, iyi gidiyor. Umarım siz de iyisinizdir.

Bu sene 10. sınıfım :) 9. sınıfta yazılısına girdiğim tek dönemim gayet iyi geçti diyebilirim. Etiketleyip bu mesajımın varlığını bana hatırlattığınız için teşekkür ederim.

İyi gittiğine sevindim. Benimki de iyi gidiyor. Sen ilk mesajı attığında ben de 8. sınıftaydım ve buradan haberim yoktu. :) Şimdi Gazi Üniversitesi'nde Türkçe Öğretmenliği okuyorum. Geçenlerde -konuyu hortlatanlar sayesine- konunu ve doğal olarak mesajını gördüm ve bir hatırlatma yapmak istedim. Yüzünde bir tebessüm oluştuysa ne mutlu bana.

Arkadaşlar ortaokulda 90-95'ten aşağı not alırsanız, LGS (sınavın adı bu muydu),lisede vb. çok zorlanırsınız. O yüzden biraz gayret edin :D

Ben de 10.sınıfım bu sene ve acayip zor konulardan sınava girmeyeceğimizi öğrendiğimde baya mutlu oldum. 1.sınavları olduk ve fonksiyon çıkmadı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı