Ders Notlarınız Nasıl?

Açıklananların hepsi 90-100 aralığında. Diğerleri de muhtemelen öyle. Ayrıca ufak bir tavsiye vereyim. Sınava uykunuzu iyi almadan girmeyin. Saçma sapan yerlerde yaptığınız ufak hatalar ile soruyu kaybediyorsunuz. Çok rahat yüz alabileceğim sınavlardan bu yüzden yüz alamadım.

Sınıfı geçmek dünyanın en kolay işi, daha büyük hedefler koyun ve daha büyük düşünün hocam daha mutlu olacaksanız.
Bu arada daha büyük düşünün derken sevdiğiniz şeyleri yapmak isteyin anlamında dedim. Yoksa bir okulun bir bölümünde okumak asıl bir hedef değildir bence. Hedeflediğiniz şeyi hayatınız boyunca yapmak istiyor musunuz bu önemli.

Bizim sınıf tam sınavlar başlamadan 6 gün önce karantinaya girdi. Ben de 5. günün sonunda PCR testi yaptırıp okula geldim. Benim dışımda 3 kişi daha gelmişti okula. 4 kişiyle beraber sınav olduk işte o hafta. Şu anda bulunduğumuz haftada ise okula çoğu kişi geldi. Geçen hafta biz (4 kişi beraber) sınav olmuşken bu hafta ise onlar birkaç sınav dışında tüm sınavları oldular.
Fizik dışında sınavlar gayet iyiydi. Fizik'ten 73 almıştım. Diğer sınavlarım hep 90'ın üstü. Diğer 3 kişi de büyükten küçüğe 31, 18 ve 15 aldılar. Ortalaması yaklaşık 34 oluyor. Sınıftaki diğer kişiler Fizik sınavını olmadı. Hoca bize şu anlık not girmeyeceğini, ama ara tatilden sonra sınav olmayanlar ile beraber sınav olacağımızı söyledi.
Bizim okulda her sınıftan ellişer kişi var. İşte o 50 kişi arasından en yüksek not ortalamasına sahibim. Bu sene de okulda birinci olmayı planlıyorum. Not ortalamam 96. Ama 98'e yükseltmeyi planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı