Ders programı nasıl oluşturulur?

Bahoz2162

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar,
12.sınıf sayısal öğrenciyisim,57.5net yaptım ilk TYT'mde.
Genel performansımı, verimimi arttırmak için program yapmak istiyorum ama nasıl doğru bir program yapabilirim bilmiyorum.
Tavsiyelerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler :)

Herkese iyi akşamlar,
12.sınıf sayısal öğrenciyisim,57.5net yaptım ilk TYT'mde.
Genel performansımı, verimimi arttırmak için program yapmak istiyorum ama nasıl doğru bir program yapabilirim bilmiyorum.
Tavsiyelerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler :)
tebrik ederim hocam çok güzel yapmışsın düzenli çalışarak kendini daha iyi geliştirebilirsin. eğer okulla paralel gidiyorsan programdan ziyade günlük tekrar ve hafta sonu tekrar yapmanı öneririm. ben şuanda mezunum ve okulum olmadığı için günümün büyük bir kısmı bana kalıyor bende karışıklığı önlemek için program yapıyorum. senin için programa gerek yok bence. sadece kafanda belli rutin belirle ve öyle devam et. emin ol yararını göreceksin. iyi çalışmalar.

Önce sınavdaki yanlışlarınıza bakın. Dikkat veya zamandan dolayı olanları çıkarın. Geriye kalan konuları haftalık olarak dağıtın. Dağıtırken TYT'ye ayıracağınız zamana dikkat etmelisiniz. AYT daha önemli, fazla vakti ona harcamalısınız. Günlük olarak da geometri ve paragraf ekleyin. Ama hiçbiri için "Şu kadar soru, şu kadar zaman" gibi sayılar veremem, bu tamamen sizin kapasitenize göre.
Ayrıca bu kendi fikrim, eğer "şu konuyu halledersem netim bu kadar artar" gibi hesaplar yaparsanız daha motive olursunuz.

Önce sınavdaki yanlışlarınıza bakın. Dikkat veya zamandan dolayı olanları çıkarın. Geriye kalan konuları haftalık olarak dağıtın. Dağıtırken TYT'ye ayıracağınız zamana dikkat etmelisiniz. AYT daha önemli, fazla vakti ona harcamalısınız. Günlük olarak da geometri ve paragraf ekleyin. Ama hiçbiri için "Şu kadar soru, şu kadar zaman" gibi sayılar veremem, bu tamamen sizin kapasitenize göre.
Ayrıca bu kendi fikrim, eğer "şu konuyu halledersem netim bu kadar artar" gibi hesaplar yaparsanız daha motive olursunuz.
aynen öyle geometri hergün değilde 2 güne bir yaparsan paragraf + problem günlük çözersen uzun vadede etkisini göreceksin emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı