Valla hocam hem o hem de Beats'in studio 3 modeli aynılar, küçük ped estetik olarak daha iyi duruyor ama kulak acıtma ve yalıtım gibi sorunları beraberinde getiriyor. Yürürken veya spor yaparken büyük pedler sorunlu fakat bunlar yapılmayacaksa Ankerin geniş pedli modelleri çok daha mantıklı, spor ve yürüyüş için ise kulak içi ayrı kulaklık alınmalı diye düşünüyorum tabi kulaküstü ile yapmak isteyene saygı sonsuz şahsi düşüncem.
Valla hocam hem o hem de Beats'in studio 3 modeli aynılar, küçük ped estetik olarak daha iyi duruyor ama kulak acıtma ve yalıtım gibi sorunları beraberinde getiriyor. Yürürken veya spor yaparken büyük pedler sorunlu fakat bunlar yapılmayacaksa Ankerin geniş pedli modelleri çok daha mantıklı, spor ve yürüyüş için ise kulak içi ayrı kulaklık alınmalı diye düşünüyorum tabi kulaküstü ile yapmak isteyene saygı sonsuz şahsi düşüncem.
Hocam şahsen ben Anker Q30 ile yürüyüşlerde vesaire sorun yaşamadım ama dediğiniz gibi spor ve diğer fiziksel aktiviteler için kulak içi kulaklık daha verimli olabilir.
Hocam şahsen ben Anker Q30 ile yürüyüşlerde vesaire sorun yaşamadım ama dediğiniz gibi spor ve diğer fiziksel aktiviteler için kulak içi kulaklık daha verimli olabilir.
Hocam yürüyüş için kulak içi önermemin sebebi daha çok estetik açısındandı belirtmemişim, ben şahsen çok utanıyorum dışarıda kulak üstü kulaklık ile gezmeye nedense, çok da özgüvenliyimdir halbuki
Ha o zaman sorun yok alalım hemen. Kız kardeşim de gidip 520BT almıştı, o zaman neredeyse aynı paraya satılan Anker Q20'yi denettiğimde kahrolmuştu çocuk.
Hocam ders çalışmak için kulak üstü önermiyorum. Hangi kulaklık olursa olsun türev integral çalışırken kulaklığımı ağrıtıyordu, kulak içi takıyordum ben de.
En ucuz Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.175,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!