Sığıyor hocam bende kullandım bir süre, şu an ailemde birisine verdim o kullanıyor. Rahat kulaklıktır. Özellikleri fiyatına göre gayet iyidir.QCY H4 kafaya tam sığıyor mu?
Sığıyor hocam bende kullandım bir süre, şu an ailemde birisine verdim o kullanıyor. Rahat kulaklıktır. Özellikleri fiyatına göre gayet iyidir.QCY H4 kafaya tam sığıyor mu?
Valla hocam hem o hem de Beats'in studio 3 modeli aynılar, küçük ped estetik olarak daha iyi duruyor ama kulak acıtma ve yalıtım gibi sorunları beraberinde getiriyor. Yürürken veya spor yaparken büyük pedler sorunlu fakat bunlar yapılmayacaksa Ankerin geniş pedli modelleri çok daha mantıklı, spor ve yürüyüş için ise kulak içi ayrı kulaklık alınmalı diye düşünüyorum tabi kulaküstü ile yapmak isteyene saygı sonsuz şahsi düşüncem.Hocam o JBL'in 7CM pedleri kulağı felç ediyor değil mi?
Hocam şahsen ben Anker Q30 ile yürüyüşlerde vesaire sorun yaşamadım ama dediğiniz gibi spor ve diğer fiziksel aktiviteler için kulak içi kulaklık daha verimli olabilir.Valla hocam hem o hem de Beats'in studio 3 modeli aynılar, küçük ped estetik olarak daha iyi duruyor ama kulak acıtma ve yalıtım gibi sorunları beraberinde getiriyor. Yürürken veya spor yaparken büyük pedler sorunlu fakat bunlar yapılmayacaksa Ankerin geniş pedli modelleri çok daha mantıklı, spor ve yürüyüş için ise kulak içi ayrı kulaklık alınmalı diye düşünüyorum tabi kulaküstü ile yapmak isteyene saygı sonsuz şahsi düşüncem.
Hocam yürüyüş için kulak içi önermemin sebebi daha çok estetik açısındandı belirtmemişim, ben şahsen çok utanıyorum dışarıda kulak üstü kulaklık ile gezmeye nedense, çok da özgüvenliyimdir halbukiHocam şahsen ben Anker Q30 ile yürüyüşlerde vesaire sorun yaşamadım ama dediğiniz gibi spor ve diğer fiziksel aktiviteler için kulak içi kulaklık daha verimli olabilir.
Açıkçası kütüphanede hiç kimse rahatsız olmuyor veya serviste "neden böyle şeyler dinliyorsun" diye söyleyen de olmadı :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.