Ders ve oyun için laptop mu tablet mi?

Öncelikle o laptop alınmaz

Tablet mi pc mi sorusunun cevabı kişisel kullanım senaryosu, kalemle not almak, çizim yapmak, uzun pil ömrü, hafiflik istiyorsan tablet ama şahsi fikrim bir tablete 45k vermenin pek anlamı yok. Sen muhtemelen ara sıra oyun oynayacak, not alacak vs vs işler yapacaksın, bu işler için bu tablet gereksiz güçlü.

Ama ciddili oyun oynarım ileride belki bazı yazılımlara, proglamlama dillerine merak duyarsan tablette yapamazsın.

Ama ikinci el ipad alıp tekrar ikinci elde çok düşük zararla satabilirsin

Üniversiteye gideceksen de bir laptop şart, özellikle mühendislik vs düşünüyorsan

şu bilgisayar güzel duruyor
Nasıl yani kalitesiz mi hocam

Arkadaşlar ben hem ders hem oyun için alıyorum. Sadece bir tane cihaz alabilirim, hayatımda hiç üst düzey bir laptop almadım, hiç iPad de almadım. GTA V ve RDR oyunlarını bayağı merak ediyorum ve daha bir sürü oyun. Tablette ise sınırlı, sadece PUBG var, o aklımı karıştırıyor. Hangisini almalıyım sizce?
Resimleri alta koyuyorum.
Ha bu arada sınav senem için, yani YKS.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben yine kararsız kaldım ve şüpheye düştüm laptop ile ilgili

Öncelikle o laptop alınmaz

Tablet mi pc mi sorusunun cevabı kişisel kullanım senaryosu, kalemle not almak, çizim yapmak, uzun pil ömrü, hafiflik istiyorsan tablet ama şahsi fikrim bir tablete 45k vermenin pek anlamı yok. Sen muhtemelen ara sıra oyun oynayacak, not alacak vs vs işler yapacaksın, bu işler için bu tablet gereksiz güçlü.

Ama ciddili oyun oynarım ileride belki bazı yazılımlara, proglamlama dillerine merak duyarsan tablette yapamazsın.

Ama ikinci el ipad alıp tekrar ikinci elde çok düşük zararla satabilirsin

Üniversiteye gideceksen de bir laptop şart, özellikle mühendislik vs düşünüyorsan

şu bilgisayar güzel duruyor
İ5 işlemci güçsüz kalmaz mı hocam

Son düzenleme:
Notlarınızı laptopa da tutabilirsiniz. Bence laptop daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı