Denizzzeeee
Centipat
Daha fazla
Nasıl yani kalitesiz mi hocamÖncelikle o laptop alınmaz
Tablet mi pc mi sorusunun cevabı kişisel kullanım senaryosu, kalemle not almak, çizim yapmak, uzun pil ömrü, hafiflik istiyorsan tablet ama şahsi fikrim bir tablete 45k vermenin pek anlamı yok. Sen muhtemelen ara sıra oyun oynayacak, not alacak vs vs işler yapacaksın, bu işler için bu tablet gereksiz güçlü.
Ama ciddili oyun oynarım ileride belki bazı yazılımlara, proglamlama dillerine merak duyarsan tablette yapamazsın.
Ama ikinci el ipad alıp tekrar ikinci elde çok düşük zararla satabilirsin
Üniversiteye gideceksen de bir laptop şart, özellikle mühendislik vs düşünüyorsan
![]()
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu bilgisayar güzel duruyor
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama ben yine kararsız kaldım ve şüpheye düştüm laptop ile ilgiliArkadaşlar ben hem ders hem oyun için alıyorum. Sadece bir tane cihaz alabilirim, hayatımda hiç üst düzey bir laptop almadım, hiç iPad de almadım. GTA V ve RDR oyunlarını bayağı merak ediyorum ve daha bir sürü oyun. Tablette ise sınırlı, sadece PUBG var, o aklımı karıştırıyor. Hangisini almalıyım sizce?
Resimleri alta koyuyorum.
Ha bu arada sınav senem için, yani YKS.
İ5 işlemci güçsüz kalmaz mı hocamÖncelikle o laptop alınmaz
Tablet mi pc mi sorusunun cevabı kişisel kullanım senaryosu, kalemle not almak, çizim yapmak, uzun pil ömrü, hafiflik istiyorsan tablet ama şahsi fikrim bir tablete 45k vermenin pek anlamı yok. Sen muhtemelen ara sıra oyun oynayacak, not alacak vs vs işler yapacaksın, bu işler için bu tablet gereksiz güçlü.
Ama ciddili oyun oynarım ileride belki bazı yazılımlara, proglamlama dillerine merak duyarsan tablette yapamazsın.
Ama ikinci el ipad alıp tekrar ikinci elde çok düşük zararla satabilirsin
Üniversiteye gideceksen de bir laptop şart, özellikle mühendislik vs düşünüyorsan
![]()
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS Fre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu bilgisayar güzel duruyor
Son düzenleme: